2015-02-03 12:02
manau, kad žinoma reiks naudoti, bet tik tuo atveju kai neis iškest raumenų skausmų nueiti i toleta ir t.t.bent man dažnokai būna trišakis kurio skausmo neina ištvert tai tada naudoju vaistus nesinori apakt,nes tai jau buvo,o taip tai mums vyresnio amžiaus žmogiukams daugiau kaip prednizalono ar kažko panašaus jie,medikai, neskiria ir dar kokiais kiekeis,kiek žinau labai neilgai jis tos stiprybes priduoda,daugiau ateiti atima.Kai mane nuveš one savo noru tada gales leisti kas jiems šaus i galva,nepykit bet aš medikais nekažin kiek pasitikiu,kiekvienas reiškia savo nuomone o įsiklausyt į mūsų norus nelabai,apiePauza nieko blogo negaliu pasakyt, pasakiau kad harmonų nesu naudojus ir jis man jų neskyrė ,plazmofereze man tinka jis pritare,paskyre, bet ne taip lengva mums is provincijospas juos dasikasti.Norejau pernai atsigulti į klinikas kad truputį plečiančiu ,vitaminų plazmofereze atliktų tai poliklinikoi ant tokios pataikiau...dar sako ji domisi is,pasake kai nenueisi 100mtada gausi didele norma harmonų,ačių pasakiau kai smegenys nedibs galesit pasireikst.