2015-10-22 08:10
Labutis susidomejusiai, Kaltos kraujagysles, kurios yra tarp slanksteliu, mano atveju kaire tarpslanksteline arterija yra perspausta simpatinio nervo, o desne kazkur isaugusi ne toj vietoj ir kadangi yra per ilga ji uzsirietusi kaip kabliukas, tad kraujas normaliai neprateka per sia kilpute ir smegenims truksta deguonies, todel ir svaigsta galva, pykina.Tokios anomalijos nelabai atsiranda laikui begant, jos buna igimtos.Nors man jau 30 metu, taciau iki praeitos vasaros neturejau jokiu nusiskundimu, kai staiga pakilo spaudimas ir sirdis pradejo dauzytis, kaip varpas.Apejau as tuomet visus gyditojus-sake nervai kalti ir siuntinejo jie mane vienas pas kita.Sia vasara susilaukiau vaikucio, na ir prasidejo visi svaigimai:(Is pradziu buvo sumazejas hemoglobinas, nors gyditojai zinojo, taciau jokiu priemoniu nesiieme.Pati nusipirkau Floradiks ir susitvarkau , gelezies kieky kraujyje.Na o nuo rugpjucio jau pradejo svaigti galva:(.Kartais atrodo, kad zeme po kojom linguoja:(Dare visokius tyrimus ir nusprende, kad yra kraujotakos nepakankamumas baseine(na smegenu).Taciau rekomendavo tikmasazus ir sukusti, kadangi priaugau nemazai svorio.Perskaicius internete apie kraujagysliu chirurga P.Pauliuka nedelsiant kreipiausi ir suzinojau gana liudna diagnoze, bet geriau anksciau ir laiku issioperuoti, negu taip kankintis.