2015-04-14 14:04
as taip pat jau 10 metu gyvenu su siuo nemaloniu veiksniu, Lietuviskai si liga vadinama ribines asmenybes sindromu, bent jau taip pavadino ja vienas psihologas savo straipsnyje. Kol nebuvau perskaiciusi apie tai, galvojau jog as viena tokia ir labai del to pergyvenau, bet pasirodo tokiu kaip as ne vienas ir ne du, tuomet siek tiek nurimau, nes jaustis vienisam su tokia problema dar sunkiau. Pas gydytojus nesilankau, vaistu taip pat nevartoju, stengiuosi susidoroti pati ir labai dekinga esu vyrui, kuris taip pat man padeda, artimuju supratimas ir palaikymas veikia teigiamai. Alkoholio reikia stengtis nevartoti visai, nes jis suastrina sita poreiky, arba bent jau nevartoti jo esant blogos nuotaikos, stresinese situacijose. Kad isvengciau randu, kuriu man jau ir taip uztenka, ismokau pjaustymasi pakeisti kitokiu veiksmu, gal ir jums pades, as stipriai sustangdinu ranku pirstus, tuomet ybedu juos y rankas arba kojas( cia jau kaip rdquo;uzplaukiardquo; ) ir braukiu zemyn, tuomet vel kartoju ta veiksma ir vel...kol praeina, na tokiu atveju lieka bent jau tik melynes, o ne randai. O siaip tai mes su vyru tikime, kad tie priepuoliai praeis. Tikekite ir jus. Linkiu sekmes visiems!