2015-07-18 09:07
As nevartoju Diclac pastoviai, gan retai, tik, kai labai skauda. Vartojau as tuos priesuzdegiminius (Brexin, Hotemin), bet jokio rezultato jie man nedave. Galbūt per trumpai jos vartojau, nes dazniausiai tai tukdavo 1-2 savaites, bet kadangi niekas nesikeisdavo, nematydavau tikslo juos vartoti ir nuodyti saves. as labai rimtai ziuriu i sia problema, netgi galbut per daug rimtai. As daug labai esu gydytoju praejes, o pas savo vidaus gydytoja, einu kaip pas darbdavi:D, žodžiu tikrai dažnai Neseniai konsultavausi su vienu gydytoju internetu ir jis mano kad yra susiaurejes tarpslankstelinis tarpas ir uzspaudzia nerva. Taip pat isiskaiciau vienam forume kad gali buti uzspaustos kaklo kraujagysles, siaip du kartus dariausi ultragarsini kaklo arteriju tyrima, nieko ten nerado, galvoju pakartotinai gal but reiketu pasidaryti:) jauciuosi pasimetes ir issekes, nes niekaip nerandu to isgijimo kelio.
PS. Nekreipk demsio i visokius komentuotojus. kurie neturi ka veikti ir raso ne i tema. Gerai, kad yra tokiu zmoniu kaip tu eexpert, kurie gaista savo laika ir nori padeti kitiems, nes pastaruoju metu pastebejau, kad visi ziuri tik saves ... Aciu :)