2015-11-07 16:11
Sveiki. Kątik grįžau iš ligoninės ir parsinešiau "džiugią" žinią, kad sergu IS. Kadangi pranešė penktadienį (11-05), tad jau po truputį pradedu apsiprasti. Man suleido į veną 2 po 500 mg ir 1 1000 mg dozes Solu-medrolio. Rytoj pradeda daryti plazmoferezę (kraujo valymą), kurio pažadėjo 7 seansus. Perskaičiau visų Jūsų mintis, jos mane šiek tiek apramino. Iš tikro pikčiausius žodžius galėčiau pasakyti apie gydytojus ligoninėje, iš kurių išgirdau tik tiek, kad man bus viskas blogai ir jokios paguodos ar informacijos. Jei ne mano atkaklumas, taip nieko ir nebūčiau sužinojęs. Nors dabar skaitydamas Jūsų laiškus matau, kad vis viena gavau labai mažai inf-jos.Džiugu, kad radau šį tinklapį, ir grįžęs iš ligoninės būtinai vėl čia apsilankysiu ir pasipasakosiu. Man dabar 32 metai, turiu žmoną ir 10 mėn. dukrytę. Tad tikrai turiu nepritrūkti jėgų džiaugtis gyvenimu ir rūpintis savo šeima. Labai tikiuosi, kad visi radę kokios nors informacijos pasidalinsime šiame tinklapyje.
Ir dar norėčiau paklausti apie tuos naujus vaistus - interferoną - kaip juos vartoti, kokia dozės kaina ir ar lengva jų gauti? Pagarbiai Nerijus.