Vilte

2015-01-31 12:01

laba visiems,turiu trumpam laiko tai ivejau paziureti, kas gero forume...tylu siandiena visi darbuojas...

violla

2015-01-31 10:01

Labas. O aš vakar buvau natūr medicinos konferencijoje ir mačiau du gyvus stebuklus-moteris, kurios nulaužė IS, vienai, gal apie 30 metų, kitai 53. Va, čia tai pabėgo..nuo lyg, nenulaužiamos ligos..būna.
O gal nereikia taip toli gilintis į Visatos dalykus, klausti prasmės ar esmės, jei tai tik apsunkina. Atsakymą rasti bus sunku, klaidūs tie labirintai. Va, Dopp, net apie kvantinę fiziką šneka, oho!:)

Vilte

2015-01-31 08:01

oi pasispaude du kartus...)))

Vilte

Laba visiems.O man siandiena jauciasi didelis burnoje kartumas ir skauda desini sona, tulzis tai jau senai isoperuota pries penkiolika metu ,nestumo metu, bet dabar ,net dega tas sonas.Bet keliauju darbuotis.

Vilte

Laba visiems.O man siandiena jauciasi didelis burnoje kartumas ir skauda desini sona, tulzis tai jau senai isoperuota pries penkiolika metu ,nestumo metu, bet dabar ,net dega tas sonas.Bet keliauju darbuotis.

Leta

O mane kamuoja kažkoks virusas, galvą skauda, silpna, sloga. Temperatūros nedaug, bet norėčiau pagulėti. O negaliu, nes pas mane atvažiavę anūkai ir dar šuo.Kaip Viltė sako - darbuojuos:)

violla

2015-01-31 06:01

Man muzika -gelsvam pienių lauke,
Kur kelio nepavargus ieško bitė...
Man muzika - baltam baltam sniege,
Kur tavo veidas nuolat nuolat švyti...

Leta

2015-01-31 06:01

Dar ne vasara, vasaris
Miega pumpurai alyvų
Ką draugužiai, ką mielieji jums padovanot galiu?
Saują vėjo
Kurs šlamėjo
Ir pavargo ir užmigo,
Saują skausmo, saują džiaugsmo,
Saują saulės spindulių

A le Brazdžionis
(Tegul atleidžia man klasikas už nedidukus pakeitimus)

violla

2015-01-31 05:01

Pabudote...ir kelkites...LABAS RYTAS, VISIEMS..op...
Sportą ir kitas naujienas-
Sužinok ir neliksi vienas....

vile

2015-01-30 18:01

šiaurei

Šią savaitę delfyje buvo straipsnis, pavadintas maždaug taip - Pusė lietuvių gyvena tik šia diena. Atseit, tai labai blogai. O aš pagalvojau, kad tai nuostabu. Vis mokausi taip gyventi, bet retai pavyksta. Jei matuoti gyvenimą paskiromis dienomis, gautųsi virtinė gerų ir neblogų dienelių. Bet mes vis žiūrim į tolį, ir trypiam tai, ką turim dabar, ko pasekoje gauname praeitį, kuri jau neturi prasmės, ir ateitį, kurioje nieko gero nenusimato...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių