donata

2015-11-16 07:11

Jurate, aš to paties klausiau, bet man niekas neatsakė...
Aš lankausi. Šiaip kažkokio pablogėjimo nejaučiu. Vieną kartą po soliariumo labai sąnarius ir stuburą skaudėjo (bet tada soliariumas labai stiprus pasitaikė ir tų 10 min. buvo ryškiai per daug). O dabar viskas kaip ir normaliai. Tik visada užsistatau pačią didžiausią ventiliaciją, tai dažniausiai tik vos vos apšylu :)

egle

2015-11-15 20:11

Gal yra vilnieciu platintoju GNLD?

jurate

2015-11-15 20:11

sveiki,noriu pasikonsultuoti: gal kas iš Jūsų lankosi soliariume? ar tai nekenkia?

vazga

2015-11-15 19:11

Ir as noriu paklausti- ar yra kam butu sutrikus temperatura? Man buna vakarais pakyla temperatura, nedidele, 37,3. Dariausi kraujo tyrimus, geri. Nei uzdegimo, nei kazkokios infekcjos. Nezinau ar teisingai sanprotauju ( gydytojai atsakymo jokio neduoda, o tik peciais guzcioja), tai priejau isvados, gal del to pastovaus ibuprofeno vartojimo termoreguliacija kokia sutriko, ar net ir paciai ligai budingi tokie sutrikimai... nezinau... gal kam buna panasiai? Kas idomiausia, kad numusti ja galiu tik su raminanciais. Paracetamolis, ibuprofenas neveikia. O nieko nedaryti negaliu, nes jau nuo 37 tampu visiska darzove.

vazga

2015-11-15 19:11

Amantadina geriu kiekviena ryta gal jau kokius keturis-penkis metus. Be jo jauciu labai stipru nuovargi. Bent siek tiek ji pamazina. Dar gyd. rekomendavo sirdaluda, bet ji geriu tik kai labai jau kojos stingsta. Siaip, kartas nuo karto susileidziu kursa neurorubino. Ir, jau ka ir rasiau, kas antra diena betaferonas plius ibuprofeno tablete ir xanaxo, kad nakti nepurtytu saltis ir nesutrauktu visu raumenu...

a

2015-11-15 18:11

Veliau grupe gausi dviems metams,o po kurio laiko(kai sueis virs 40)gausi iki senatves pensijos.Gaves visam laikui nelabai apsidziaugiau.Buvo lengviau,nes vaziuoti ikomisija nebereikejo.Tai atsitiko po 10 metu sirgimo

Ela

2015-11-15 16:11

grupę duoda vieniems metams, kadangi liga nepagydoma, kitais metais praėjus komisiją grupę pratęs arba skirs kitą. sendien buvau pas gydytoją, pasiskundziau ir gavau raminamų, ..o tikėjausi kokio gydymo. nieko neskyrė, jokio vaisto.

daiva

2015-11-15 16:11

Airema, as taipogi is provicijos. Anksciau rasiau, kad mano svajone buvo tapti medike, deja... Nors dalinai as pasiekiau savo ligos "deka". I pokliklinika einu jau zinodama kokie vaistai man bus reikalingi, tad gydytojui dideliu rupesciu nesudarau,tik receptuko israsymas.Medikai neskuba dometis nauju IS gydymu. Suprantama, tai neisaiskinta liga, jos kilme, taciau mes - zmones. Vertetu atsizvelgti i tai. Komisija kasmet? Tikriausiai kitamet busime sveiki :) O gal pamirsime prasitesti inv. grupe ar nebegalesime ateiti??? Taciau optimizmas dar auksciau - tiketi ateitimi.

Vytas

2015-11-15 12:11

Grupe 2 as gavau pries puse metu ir nelabai numanau ka toliau datryti, nes lig ir tikru vaistu ir nera. o sedeti ligfonineje galima - bet ar yra koks ten tIkslas - vistiek geriau nepasidaro, o ka toliau sakysiu pas komisijos gyditoja ( del invalidumo pratesimo? ) Tikrai net nezinai kaip man elgtis toliau...Gas kas turejo panasia "patirti"...parasykite labai laukiu

vazga

2015-11-15 10:11

Ieva, deja, tikimybe yra. As susirgau 18.
Del betaferono... tai nera rebifas, bet jie abu beta interferonai. Betaferonas leidziasi kas antra diena, rebifas reciau. Manau man padeda, nes zymiai pristabde ligos progresavima, o progresavo zaibiskai. Deja, per 10 metu ji vistiek po truputi progresuoja ir dabar jau prastokai... Kepenys kol kas dar atlaiko. Tyrimai geri.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių