Algirdas

2015-02-04 13:02

O apie vakcinacija cia kalbama apie kuria ir as girdejau ar as klystu? Na cia ta prasme kur ta vakcina sukuriama is kraujo spektro ir tada paziurima kokius antikunius gamina organizmas ir sukuriama vakcina kuri uzblokuoja tuos antikunius?

Algirdas

na tikekimes kad jis nesugriaus mano imunines sitemos visai iki to laiko kol daktarai pazengs sitoje srityje. Na as labai didelis optimistas :)

Valentinas

sveiki.man praeitais metais rado IS ir dave 60 procentu nedarbingumo tai butu kaip 2 grupe tai dabar po metu ja paims ar ne?ir kiek galiu dirbt pagal ystatymus valandu per diena?

Algirdas

2015-02-04 12:02

Ateities mokslas (kamienines lasteles) va sitoje srityje kada pazengs daktarai, tada ir musu liga bus pagydoma. O laukti tokiais tempais manau liko nedaug.

Algirdas

Na jei nepadeda interferonas hmm tada nzn. Bet as viena teorija vieno daktaro girdejau, kad tas beta-interferonas nieko negyvo jis yra virusui slopinti kurio jau senei nera. Organizmas pats gamina antikunius kurie kartu ir naikina melyna. Vadinasi demelynizacija. Tad jis paaiskino kad beta-interferonas veikia tik tuos kurie situo vaistu tiki. Na jis pavadino savitaiga. Tai daugiau isitikinimas kad susileidus vakcina jis padeda. Na gal taip ir yra mes tiesiog tikime kad susileidus bus geriau ir organizmas taip nusiteikia kad turi buti gerai ir buna gerai. cia jau kaip nusiteiksi :)

art

gal kas zino apie Jadvygos arbatas tinklapi,nes buvau surades.nespejau visko perskaityt ir nebegaliu vel surast.buciau dekingas.

boruzele

2015-02-04 11:02

KAIP GAILA KAD VISI TIK BIJOTU TU INTERFERONU.O GAL JUOS GERIAU NAUDOTI NES ATITOLINSITE LAZDAS.AS TAI TAIP SUPRANTU KAD DAUGIAU JOKUOSE MEDIKAMENTUOSE NERA CHEMIJOS.NEBUKIME JUOKINGI IR NEPRIESTARAUKIME SAVO MINTIMS.

Vita

kaip gerai, kad paraset savo atsiliepimus apie ozono terapija, didelis dekui. jau ir as buvau labai susidomejus, laukiau tik kada pinigeliu laisvesniu bus, brangus juk dalykas.dabar mastau, kad nebebandysiu.

grazina

ar tik vilniuje galima nusipirkti kordicepso

Agnė

2015-02-04 10:02

Sveiki.As tik darbe prisedu prie interneto,ir paskaitau.Tai nelabai galiu jums greitai atsakyti.Sergu 8-metai,bet nesijauciau blogai,ir daktareliu nelankiau.Dabar pasijutus blogiau pradejau varstit ju duris,tai ir pasiule beta-interferona.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių