zunda

2015-06-12 08:06

O apie vaistus tai tiktų kažkur girdėta mintis - medicinos galimybės neribotos, o jei ligonių galimybės ribotos, tai čia jau jų pačių problema.
Netinka vaistas, pats ligonis kaltas, kad neatitinka vaistų indikacijų.
Tikiuosi supratot, kad tai juodas humoras, bet kai paskaičiau Lijos ir Gintauto įrašus, buvau sukrėsta.

zunda

2015-06-12 08:06

Joli, rašai, kad yra išgijusių, nes tikrai tokių yra, reiškia tu tai žinai, tai gal tu su jais pasikalbėk ir mums parašyk. Tas pats ir apie alternatyvas. Tu rašai, reiškia tu žinai. Pasidalink savo patirtimi ir su mumis.

Artūras

2015-06-11 21:06

na del skonio tai man ir pasikeite.valgai tai atrodo kad viskas be druskos ir viskas neskanu

vilma

2015-06-11 19:06

labu, ar kam buvo kad nejaustumete skonio? Gal ir kvailai skamba, bet su ketvirtadaliu liezuvio nejauciu skonio.

gintaras

2015-06-11 18:06

turejau sita baisia beda bet ji greitai dingo kai pradejau praktikuoti sahadza joga

zilvinas

2015-06-11 18:06

Jorune,tas piliukes nuryji su vandeniu ir tiek. kazkokia daktare sake,kad du menesius pagert paskui padaryt pertrauka reikia.

dalia

2015-06-11 12:06

Butu labai idomu isgirsti nuomone apie gerus gydytojus ir ju darbo rezultatus. Mums kazkaip nesiseka su jais. Dauguma (Kaune) ziuri i pinigines stori. Mes nusivyle, gydymo rezultatai lygus nuliui:) , gal labai tiketi reikia. Bet kai pasiziurim, kaip laikosi tie zmones, kurie gydosi visokiausia chemija ir mano vyras, kuris jos visiskai nenaudoja, mano vyras jauciasi neblogiau, o daugeliu atveju ir geriau:)

RAIMUNDAS

2015-06-11 10:06

Sveiki bendraminciai.Mano dieta labai paprasta ir prieinama visiems.Tai naturalus maistas ,geriausia is savo darzo,nes maziau yra visokiu priedu,ta prasme koncervantu ir t.t.Labai tinka darzoviu sultys.Tokiu ,kaip morku,burokeliu,kopustu.As atsisakiau visu pieno produktu, glitesiu, bulviu na vienu zodziu viso to, kas yra hemiskai perdirbta.Tai yra balta cukru pakeiciau rudu arba keisti medumi.Druskos reikia atsisakyti.
Labai tiktu pabadauti.Bet nenoriu Jusu gazdinti , per daug:}.Jei kam idomu galetume ir placiau pakalbesim.

Su pagarba.Raimundas.IKI

Vilte

2015-06-11 08:06

Tai su kelinta grupe galima pradėt tvarkytis? Nemanau, jeigu mano 3 ir esu dirbanti galėčiau pradėti tvarkytis. Parašykit prašau, kokie kriterijai turi būt?

sima

2015-06-11 05:06

Labas visiems :) As kaip as - rase apie "salto ir silto vandens" procedura. Noreciau suzinoti daugiau, nes jau pries du metus nustojau vartoti vaistus, o bandau visokius kitus metodus. Aciu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių