mama

2015-04-21 13:04

Aš savo sūnui iūgydžiau (t.y. panaikinau) karpas ant rankų. Tarp kita ko tik homeopatiniais žirneliais Thuja ir greitai - per mėnesį. Nuo šiol labiau pasitikiu homeopatija.

ieva

2015-04-21 06:04

labas man jau metai slenka plaukai o tau tikkrai padejio tas silitcis

vida

2015-04-21 06:04

Gerb. Valda,
Ar nebandėt apsilankyti pas endokrinologą ir pasitikrinti skydliaukę? Plaukų slinkimas gali būti vienas iš simptomų, kai skydliaukė nepakankamai gamina tiroksino hormono.

Siga

2015-04-20 15:04

buk gera butinai atrasyk.bus didelis aciu

Siga

2015-04-20 15:04

aiva kur tu gavai tu zdorovia volosy maisto papildu?

viola

2015-04-18 10:04

Pasiskaiciau as Jusu visu nuomones apie ta plauku slinkima, nes pati turiu sia problema. Nes pasiziurejus i nuotraukas ir i veidrodi labai jau liudna daros. Bet rasyt noriu ne apie tai. Skaiciau skaiciau ir niekaip negaliu suprast vyru, kam jums viso to reikia. Na nebent uzsiiminet plauku grazinimu yra Jusu hobi. As net nepastebiu, tiksliau net neatkreipiu demesio-ar vyras praplikes ar ne. Ir tiek zinau simpatisku ir nuplikusiu ir visai nesimpatisku, bet apzelusiu.Gal tik paaugles gali i tai kreipt demesi. Manau, kad vyro patrauklumas ir jo pakausis mazai ka turi bendro. Patiko laida su Girzadu . Neprisimenu, pazodziui ka pasake- bet bendra mintis-nuplikimas niekur nemaiso, nei karjerai nei meilei.

as

2015-04-17 17:04

Tarp kitko del skysto azoto geriau net nedarykit! As dariau,maniau pades, bet dar blogiau tik nuo jo... buvo abydna bet db jauvienodai man,bet visgi gaila tik pinigu ismestu...

Millena

2015-04-15 08:04

Svarbiausia nustatyti plauku slinkimo priezastis, kurios gali buti labai skrtingos. Gydykime ne zaizda, o tai, kas ja sukele!

ika

2015-04-12 13:04

rdquo;tarp kitkordquo; Opesne sakai? Na cia kaip pazvelgsi .... kai kurie ir uz 1 motery 109 vyrus duoda ir jie tikrai rdquo;nerardquo; feministai. Kiekvienam rupi tik savo subine :D , nenuostabu kad cia rdquo;jusurdquo; problemos neaktualios, o vat mano !! tai joo..
Kad moteriai nera maloniau nuplinkt negu vyrui nesigincysiu ... Taciau del problemos rdquo;opumordquo; tai pasakysiu kad 1000 vyruku gauru del vienos moteriskes blizgancios galvos neaukociau. T.y. vyru plikimas daug didesnio masto bet tai nereiskia kad tas procesas jiem tampa malonesnis.

P.s Atsiprasau uz destrukcija :D

nata

2015-04-12 13:04

kazko nebeslenka...:))

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių