kriste

2015-09-18 15:09

Kokie jus cia visi saunuoliai!Jau skleidziat pozityvias mintis ir ne tik, bet ir linksmus, bei idomius eilerascius.Tad taip ir t.t darykit, nes gyvenimas nera toks juodas, kaip atrodo kartais mums visiems.

Vytas

2015-09-18 15:09

O kur jos yra , kur teirautis, nes pirkti neistengiu, ber brangu man...As Vilniuje gyvenu, gal cia yra?

Ineta

2015-09-18 13:09

karma.. na, nezinau.. galbut. bet labiau patinka galvoti, kad mums siuncia tokius isbandymus tik todel, kad mes esam tie, kurie galim su tuo susitvarkyti! Pakelti, panesti, isgyventi! Mus mato!
juk permastykim savo gyvenimus.. bent jau man visada atrode, kad kazkas nuolat kazka nori man parodyti, pasakyti.. vis naujus ir naujus isbandymus siuncia.. tai mazus, tai didesnius..
nezinau. nemanau, kad tai prakeikimas. baisu butu taip galvoti, nes tada nebutu ir tikejimo, kad mes galim nugaleti!
tad as renkuosi tikejima ir kova!:) geras mintis ir gyvenimo dziaugsma net paciais maziausiais dalykais:)

Ineta

tikrai yra labai gera buti cia, kai visi vieni kitus palaiko! Tutsi, pati esi tikras spindulelis! kaip ir daugelis cia esanciu!:)
Esi teisus, sapne, mes esam amzini kovotojai! Niekas uz mus to nepadarys! O kad tapsi turtingesni budamas cia, tai tikrai! Juk ir siltas zodis kitam zmogui gali ne tik jam diena nusviesti, bet ir mus pacius praturtinti!:)
Sviesu spinduleli nesiojuos sirdyje
Noriu duoti jo visiems bent po laseli!
Nusisypsokim dar ir dar karteli:)
Turi ir tu?
Smagu, dalinkime kartu:)
Bus mums visiems lengviau siam kelyje:)

vos ne baltos eiles:))))

sapnas

Siuncia visiems,bet didesnio negu zmogus gali panest nesiuncia. Mes turbut rdquo;kietirdquo; jei gavom toki isbandyma. Teko skaityt ir girdet ekstrasensus sakant, kad liga gali buti kaip bausme uz blogus darbus, auka kad atpirkti giminiu padarytas nedorybes ir galiausiai kaip prakeiksmas kuris veliau grizta pas ta kuris prakeike ar jo artimuosiuos. Pasak ekstrasensu tai KARMA.

sapnas

Ineta,tau teko patirt tai ka, ,turbut patiria kiekvienas atsidures tokioje gyvenimo situacijoje. Man irgi teko tai patirt, bet pabandziau rast teigiamu dalyku. Net po tamsiausiausios nakties isausta sviesus rytas:) G yvenimas ne pasaka kur viskas gerai baigiasi,gyvenimas yra kova... Todel ,tau ir kitiems linkiu but nugaletoju savo gyvenime! Siandien pirma karta dalyvauju forume ir jauciu palengvejima bendraudamas,galbut cia tapsiu LAIMINGAS - TURTINGAS ir rasiu draugu:) Nepyk uztrukau parasyt pas mane internetas telefone: )

suduvis

2015-09-18 12:09

Eiles paraejusiai vasarai atminti

Mažė
Kai Mažė žingsniuoja
per miesto gatves,
atrodo net medžiai
jai tiesia šakas!

Oda jos kaip šilkas
ir kūnas stangrus,
nuo šitokio vaizdo
nušvinta dangus!

Padūkęs vėjelis
jos plaukus kedena,
ir taikosi vis
jai pakelti suknelę!

Kai jam tai pavyksta,
nuščiūva minia,
nes šitokį grožį
matai tik sapne!

Jos krūtys prikausto
žvilgsnį kiekvieną,
galėčiau aš jas
glamonėt visą dieną!

Jos Lūpos raudonos,
kaip vyšnios prisirpę
ir jas pabučiavęs
galėčiau numirti!

O ji sau žingsniuoja
ir nieks jai nerūpi,
tokia jau ta Mažė
Nenusiminkit nes ka Dievas myli tam jis isbandymus duoda:)))Tai kaip jis mus stipriai myli-nusisypsokit ir eikit drasiai per gyvenima

sapnas

Paskaitinejes jusu visu mintys pastebiu labai kontrastingu nuomoniu,nors esam likimo draugai. Inetai patinka kurti eilerastukus gerai. Saunu! Turedamas zmogus pomegi turi minciu filtra,pomegis suteikia teigiamu emociju,neleidzia apsinuodyti blogomis mimtimis. Blogos mintys tik isaugina zmoguje demona kuri veliau sunaikins ji pati. As irgi sergu ir likimo zmogus nepasirinksi. Dziaugiuosi sia diena ir viskuo ka gali duoti gyvenimas:) Kvaila ir beprasmiska grauzti save del to ,ko negalima pakeisti. Taigi aukstyn galvas,draugai,bukim drauge ir busim stiprus! Geru emociju:)

Ineta

Labai malonu, jei kazkam patiko tas mazas eiliukas:) rasiau ji is visos sirdies! jei dar kazka i tema parasysiu, butinai idesiu i si puslapi!
visiems stirpybes, sekmes, geros nuotaikos!

Nesvarbu

2015-09-18 11:09

as lankyti pradejau cerogenines lovas ar kas nors bandete idomu ir jai lankot tai idomu suzinot ar kas buna naujesnio.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 13 ir 0 svečių