Vienas

2015-03-24 10:03

turiu minciu...
Manau bebendraujantiems cia zmonems praverstu kartais susitikt kazkur.Turite juk kaimuose sodybas,jeigu ne,tai nuomojamos jos visur.Nueitumet kartu i gera pirti,zoleliu arbatos prisivirt daug ,vantu ir pan..)
Svarbiausia zmones galetu pasidalint savais isgyvenimais,sava patirtim kas kam padeda ,kokie metodai ir pan.Bendravimas yra butinas ir labai padeda turint tokio pobudzio problemas.Kam moketi sichologui pinigus uz jo pokalbi su jumis,jeigu tai jus galit padaryt nemokamai su kitu zmogum,kuris turi tas pacias problemas,kaip ir jus..Aisku galima uzsidaryt kiaute ir vengti bendravimo,bet ar nuo to bus kazkam lengviau...
Gyvenimas trumpas ir nelengvas,kam dar ji sunkinti stereotipais,pasiputimu,pykciais ir pan.Susirinkit kartu,apsikabinkit viens-kita ir tarsi akmuo nuriedes..Skirtumai liks nebereiksmingi...
cia siaip..
)

doppelgänger

2015-03-23 23:03

Zundai

Nieko nėra pastovesnio už laikinumą.

www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ

zunda

2015-03-23 21:03

Mūsų didžiausias triumfas – ne tai, kad niekada nekrentame, o tai, kad kiekvieną kartą atsistojame iš naujo.

Konfucijus.

viollaa

2015-03-23 21:03

šiaurei

Na, negi nebūna taip gyvenime,- ima ir nustumia.
Už ką??
- Už gyvenimą,- pasakytų koks klasikas:)..
Dar galima ir pačiam nuslysti - kartais būna slidu..

violla

2015-03-23 18:03

Jeigu jau rašote,tai nebijokite ir save įvardinti. Kitaip jūsų parašymas yra niekinis.
Nereikia bijoti net savo šešėlio. Tik tiek.
Man vistiek patinka tie žmonės,kurie kažką daro,nei tie, kurie nieko nedaro. Čia tas variantas - svarbus tik manasis kailis...
Tik kažką darant svarbu neviršyti savo įgaliojimų. Labanaktis.

Leta

2015-03-23 16:03

Labas vakaras,
grįžau išarus dirvonus, toks ankstyvas pavasaris, teko daug pasidarbuoti sode. Labai nenorėjau, tiesiog bijojau važiuoti į sodą, jau galvojau - ir vėl depresija, atrodė viskas apleista, beviltiškai. Na dabar atrodo viskas normaliai, išgrebojom, išravėjom, tegul auga, jei nenušals.
Pas jus čia veiksmas po veiksmo. Apie kokius pinigus kalbi guru, nieko nesuprantu. Man atrodo, kad tu guru SAVO BAIMES PERKELI ANT vILTĖS. Nedrįsčiau spręsti už kitą žmogų. Kai mano draugas gulejo Dariaus ir Girėno dispansery, tai pasidavus impulsui, jį iš ten šimtą kartų reikėjo ištraukti. Jis pats sakydavo, norėjau kviestis greitąją. Bet kas su juo būtų buvę, jei jis nebūtų ištvėręs to pragaro? Ir dabar turbūt dūsautų, kad nepašalintos priežastys. O dabar jis yra pilnai darbingas ir laiko save sveiku. Taip, vartoja vaistus ir galbūt vartos visą likusį gyvenimą.Bet gauna vaistus beveik nemokamai.
Tai kam tie pinigai dėl Viltės? Ką jie pakeistų? Ar nustotų Viltė sirgti ištraukta iš tos ligoninės? Atsakykit sąžiningai. Aš manau, kad jos liga niekur nedingtų. Tai ar galima taip neatsakingai netgi vaikiškai samprotauti? Blogis yra liga, o ne daktarai. Ir kovot reikia su liga.
Tokia mano nuomonė. Tikiuosi, kad nieko neužgavau.

debeselis

2015-03-23 14:03

Visus su šv. Velykom!

violla

2015-03-23 14:03

Skambino tik ką man Viltė,truputį gerėja. Kad praleisti sunkų laiką be ašarų, gamina kazkokias gėlytes,gal žibuokles iš popieriaus. Iš ligonines važiuos į sanatoriją-ten sustiprės.
Parašiau tiems,kam tikrai įdomu.
Ir noriu patikinti visus,kas galvoja kitaip: mes su Žilvinu nesipykstam ir nieko blogo nevyksta.Kiek aštresnė vieša diskusija ir tiek.
Tolerancijos užteks mums abiems. Čia ir negali buti miegančių depre tvirtovė.

violla

2015-03-22 21:03

Viskas čia yra gerai,viskas čia yra geriausia!
Raskite interne kitą tokį įvairiaspalvį,kartais ugningą ir aktyvų forumą. Net prašalaičiai arba jais apsimetantys,stabteli, ir, spjaudosi: nei vietoj, nei laiku. O tikroji forumo komanda buvo, yra ir bus. Tegyvuoja taika,kurioje pykčiui vietos nėra. Ne pirmą kartą rdquo;karasrdquo; ir ne pirmą kartą taika. O tai- užsiliūliuotume visi savo depresijose, paskęstume ašarose tik verkšlendami...Viskas čia gerai.
Gero miego visiems. Iki.

zunda

2015-03-22 21:03

Sutinku, kad reikia, net būtina išsipasakoti, pasiguosti, bet jei kasdien tas pats per tą patį, tai jau, švelniai tariant, per daug.
O kas teisus "krentu" ar "skrendu", tai jau kiekvieno apsisprendimo, bet ne tiesos, klausimas. Jie abu patys sau teisūs.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 9 ir 0 svečių