vaidas

2015-03-24 08:03

Dalia tai ne iseitis , tave gali visai supalerizuoti ir tata daktarai nepades

Roberta

2015-03-24 05:03

O koks sportas tinka? Kokiu pratimu negalima daryti?

dalia

2015-03-23 17:03

Tik kolkas nesioperuokit. Man tai pat buvo kojos pėdos parezija, visai nejaučiau dešinės kojos pirštų ir sunkiai paeidavau. Atsipalaiduodavo koja ir griūdavau. Kambarį, laukia ar kur papuldavo nes tiesiog dingdavo koja. Galvojau , kad liksiu visai be kojos. Tačiau man pažystamas chirurgas nepatarė operuotis-tiesa pas mane pasirodo 3 išvaržos.Viena užkalkėjusi. Buvau Kaune 2 savaites po to sanatorijoje Eglė -Druskininkuose. Man daug geraiau nors jau 3 metai po sanatorijos.Būna kad negaliu net čiaudėti trenkia į stuburą net ir kosėt negali iš skausmo iškesti, bet susileidžiu B grupės vitaminus, geriu tuo momentu Nemesil, arba blogiause susileidžiu Nachlapeną. BŪTINAI reikia sportuoti

vaidas

2015-03-23 15:03

Sanatorijoje rsquo; lIETUVArsquo; neveikia baseinas , Birstone atidarytas naujas , Egleje rieks toli vaiksciot

vaidas

2015-03-23 09:03

jei apsisprendei tai nebijok. opracija vyksta greitai apie valanda, dvi. nieko nejauti guli ir ziuri laikrodi. ta pacia diena ismoko vartytis.
kita diena vaiksciot. manksta daryt. o daktarui duoda yvairiai as daviau 200lt kiti duoda 500lt ir net 800lt girdejau. anestazologui 50lt-100lt
pati operacija tikrai nebaisi.tik po to skaudes bet kiekviena diena skausmas mazes.po logonines vaziuosi i sanatorija ir galesi senukus sokdyt per sokius:)sekmes.

daiva

2015-03-22 18:03

Vaidui radau jusu telefona bet neisdrysau skambinti. guluosi i Kauno klinikas stuburo operacijai gal galeciau suzinoti kiek reikia pinigeliu daktarui ir anestiziologui gal dar galima suzinot kokiu plonybiu labai bijau operacijos bet kitos iseities nebera

Roberta

2015-03-22 16:03

Man irgi skausmas eina į koją, ypač kai ilgiau pasėdžiu. darė man masažą, atseit kažką ten suko kinezeterapeutė, bet nuo to nieko geriau. Tad tiesiog manštinuosi, ėmiau lankyti jogą. Kas bus, tas. Vaistų prirašė, bet jie juk tik simptomus nuima laikinai, o ne gydo, tai kam man juos gerti. neskauda gi taip jau baisiai. Nors tingiu, bet eisiu va dviračiu pavažinėti. Nenoriu visai, bet žinau, kad privalu judėti. Kas gi padės , jei ne pati sau:) man patarė miegoti ant pilvo, knygas irgi lovoj skaityti ne atsisėdus, o ant pilvo gulint. Gerti daug vandens.Kai vaikštau-nieko blogo, bet kai sėdžiu-jaučiu į koją einantį skausmą.Kartais sunku nusėdėti tiesiog. Net į darbą atsinešiau dekį ir per [pertrauką 10 min paguliu negyvėlio poza-išsitiesusi, stuburą prispaudusi prie grindų, atsipalaidavusi.

Greta

2015-03-22 14:03

Ačiū rozei, kad patarėt. Man rekomendavo gyd. Novika bet nelabai tikejau kad pades, nes jau kelis kartus teko masazuotis ir laužyti rdquo;kaulusrdquo; o rezultatu jokiu,tik pinigu kruvas išleidžiu.Kad stuburo išvaržos kalkeja tai tikrai, tik reikia labai saugotis ir nedirbti sunkiu fiziniu darbu. As geriu nuo skausmo vaistus. Kai klausimas buvo kad koja ir ranka tirpsta ir yra skolioze, tai iškrypes stuburas spaudžia nerva ir taip darosi.Reikia masažų, o gal jums tiks ir laužimai.

Laimutė

2015-03-22 10:03

Sveiki stuburustai pries pora meru ir as tokia tapau. Tada padejo gydymas pas Marengolca. Praejus dviem metam vel visu grazumu grizo skausmai. Dabar gydausi pas Zigma Katauska. Labai juo tikiu, bet dar negereja. Kas turit patirties? Pasidalinkit.

Roze

2015-03-20 10:03

Lankiausi pas daktarą Noviką dėl esančių stubure druskų. Pasidariau 15 seansų akupunktūros ir vaakuminį masažą.Skausmas liko. Sako po 3 savaičių bus pagėrėjimas. Nelabai tuo tikiu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių