monika

2015-03-31 12:03

justina gal galetumei parasytii tikslu to kremo pav kur naudoti reikia tris men. r kur ji isigyjei?
labai dekui..

Kristina

2015-03-28 17:03

o kokios tai firmos kremas?kur pirkai?klausiu,nes jis man negirdetas,koki ten ingredientai ieina?idomu nes sia tema rasau darba

lina

2015-03-28 15:03

pas mane irgi ta pati problema..salta,karsta,wejas...wiskas blogai;/daugiau pasportuoju,uztenka ilgiau pabegiot iskart raudona ir dar kaip..nu paciai nejaukiai negaliu y save ziuret;/o kremai..ne vienas turbut nepadejo..tik dar dermatologe israse SALVIAL kremuka tipo nebesiples kapiriarai ar kaskas panasaus,bet dar negaliu nieko sakyt,nes labai trumpai naudoju,nor ir taip zinau,kad nepades;/

Justina

2015-03-28 13:03

Norėčiau dar pasiklausti diagnostės:kas tai per žolių salonas?Kiek teko domėtis rimtesnės problemos dėl Rosacea(lietuviško atitikmens nežinau)netgi neišgydomos, o naudojant tinkamą kosmetiką, galima tik sušvelninti odos raudonį.Tai stebuklingos žolės:)?Būtu labai įdomu, jei išsamiau papasakotumėt(ne vien reklamuotumėtės)kokios žolės gali padėti.Taip pat norėčiau paklausti kosmetologės, ką manote apie Avene Diroseal?Ar kas iš jūsų klientų naudojo ir koks galutinis poveikis?

Justina

2015-03-27 14:03

P.S.: labai atsiprasau,jei per daug prirasiau ir nusibodo skaityti:)

Justina

2015-03-27 13:03

As uz ji mokejau 62lt.Krema reikia tepti 1-a karta per diena(tepu nakciai, nes jis tokios zalios spalvos ir beto, kadangi mano oda misri,siek tiek blizga)Raudonis dar visiskai neisnyko, kaip minejau reikia vartoti 3 men, o as vartoju tik 3 sav.Mano veido oda yra jautri.Manau tokia ji pasidare po kaikuriu kosmetiniu priemoniu problematinei odai.Siaip galiu pritaikyti sau visus Stasio minetus pozymius(ziema negalejau nei 10 min pabut lauke ir veidas parausta).Man atrodo, jog oda gereja, bet cia dar prisideda, kad dabar palankus oras.Konkretesniu rezultatu zinoma galima bus pateikti po 3 men, bet, manau, verta isigyti, nes kiek teko dometis tai vienas veiksmingiausiu kremu(bent jau Lietuvoj).Siaip tokia oda reik saugot ir nuo saules.Diena naudoju Uriage Hyseke apsaugini krema nuo saules su spf 25.Tiksliai neatsimenu kiek mokejau(apie 15lt lygtais).Beje zinau, kad Uriage turi Rosliane krema ir pieneli raustanciai odai, bet bandyti neteko.Kiek zinau dauguma gydomosios kosmetikos tinka vyrams.Jei jusu oda problematine galetumete atrasti kanors is Uriage kosmetikos,pvz Biorga Hyseke drėkinamoji emulsija.Dar zinau yra aerozolis(tisliai nezinau firmos), kuriuo reik apipurksti veida pvz, kai susijaudini ir parausti ji galima panaudoti.Merginom siuo atveju lengviau, nes raudoni gali siek tiek paslepti makijazas(taciau jei pvz nosis raudona, tai niekaip nepaslepsi,nes reikia daug pudros,o tai atrodo nenaturaliai). Siaip pas jus,Stasi,panasu ir psichologines problemos(zinau is patirties,kad kai bijai parausti,dar labiau parausti tuomet sunku kontroliuti save).Galbut reiktu paskaityti kokios psichologines literaturos.

ieva

2015-03-25 10:03

justina, o kokia kaina to krema? ir tave taip pat kankina veido raudonis, tas kremas tau padejo?raudonis isnyko?
aciu uz info

mazute

2015-03-24 17:03

oi mano email kacorrita@one.lt

mazute

2015-03-24 17:03

Labuka kristina labai noreciau tavo nemokamos proceduros,nes mano siaubingai raudoni zandai man gadina nervus ir gyvenima,nenoriu amzinai naudoti pudra vien del raudonio maskavimo.please,atrasyk.

nerka

2015-03-19 19:03

as noreciau

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių