Anonimas

2015-03-25 06:03

MOKI MOKI,GERAI PRIŠIUKŠLINTI,DR. AR VIENAI NELIŪDNA-PILIULĘ IŠKVIESIU,O GAL TU IR ESI JA?

dr

2015-03-25 05:03

jo, man irgi atrodo, kad neblogas žmogus,bent jau aš neteigiau priešingai.tik reiktų gal mokytis neimti į galvą, jei tik kas ką ne į tą pusę nors pusę žodžio...taip ir realiam gyvenime.neimti visko asmeniškai labai.o žmogus, man regis, yra visoks.turim ir juodąsias puses, tik slepiam nuo kitų, nes bijom būti nepriimti.girdėjau, kad tie, kurie nori būti tik teigiami, sapnuoja labai baisius sapnus arba juos sprogdina nerimo priepuoliai, darosi neurozės....visokie mes.

drugelis

Atsiprašau, kadįsiterpsiu, bet norečiau pasakiti savo nuomonę.Daugumos pasisakymai malonūs, atrodo nuoširdūs, kaikūrių ne, nes tikrai akivaizdžiai matosi, oDėl violos- tai tikrai geras žmogus.Nekekvienas žmogus sugebėtu taip nuoširdžiai padėti.Tie žmogeliai, kurie nepatenkinti -tai yra jų didžiausia ligos priežastis-piktis, pagieža, puikybė,pavydas ir t.t.Na tai aišku mano nuomonė.Aš ne išimtis, bet stengtis atsikratyti šių blogybių tikrai tikrai verta, netgi būtina.

Leta

LABAS RYTAS,
sveikinu visus su nauja diena. Gal kaip tik šiandien įvyks ilgai laukti pasikeitimai mūsų gyvenimuose, kaip tik šiandien bus ta diena, kai pasijusime sutvirtėję, atsigavę ir pilni jėgų pradėti kaiką iš naujo. Apsidairykim aplinkui ir būkime budrūs, kad nepraleistume gyvenimo suteikiamų šansų. Nuoširdžiai to linkiu visiems jums - Guru, Viollai, Vivai, Romai M, Simeliui, dr., Robertai, piliulei, Viltei ir visiems čia užsukantiems. Geros dienos :)

doppelgänger

2015-03-24 23:03

Nieko nesupratau: nei specifinių skyrybos ženklų, nei įskaitomos žodžių prasmės.

zunda

2015-03-24 22:03

Pataisai

Tai jau ir triumfas. Šį kartą. Bus ir daugiau, ryt, poryt.............

rasa

2015-03-24 20:03

dauk kas serga , daug kam neramu, maisalyne ir krize capitali , gana tankiai. O kur uzeit? buvo forumas-forumo ner, pasidarbavo kaip kas kad jo nebut , visiki kaimynai it kt fifos. Nesergat tai ko lendat, pasibiaurot? kiaules.......

Roberta

2015-03-24 17:03

Aš irgi va sėdžiu vakare ir dirbu.O ryte tai taip sunku, nebent galiu dirbti porą val nuo 5 ryto, o apie 8, kai reik žvitriai darbe būti-tai nors į žemę lįsk ir taip iki kokios 10-nėra jėgų. Pagalvojau, kaip būtų gerai, kad galėtum žmogus pats reguliuotis darbo režimą. O su tais visais gražiais dalykais tai ir aš susipažinus, ale...na, kodėl kodėl kodėl tai, kas taip paprasta, taip sunku padaryti.Tiesiog kai tos nuotaikos tokios marazmatiškos, tai išsibalansuoji ir nėra sistemos. Aš tai labai daug dirbu, grįžtu negyva, išeinu negyva.Na, bet juk Reikia, kur bezdėsies gi. Dėl to išgyvenimo, pragyvenimo:))

Roberta

2015-03-24 16:03

Aš tai dažnai nežinau, na, kai liūdna, nėra jėgų, neramu,nuovargis, nenori nieko matyti, o turi kažkur atstovauti, pagaliau darbas,žmonės...tai bandau nerodyti savo sunkesnių būsenų, nes lyg nemandagu, lyg nemadinga, negalima kitiem sukelti kažko negero, o be to ir įvertins tuoj-va, kokia nevykėlė, tad privaloma būti kuo linksmesnei, mandagesnei, komunikabiliai arba geriau nesirodyti išvengti tų buvimų, bet dažnai gi Reikia.Nors, sako, kad reikia apsimesti, kad viskas gerai, ir bus gerai. na, įsikalbėti, įsiteigti, kitaip pažiūrėti. Gal tai ir palaiko gyvenime, turi nepasiduoti.

Roberta

2015-03-24 15:03

Tai negi baliai tik tam, kad gertume:)) Truputį išgerti, jei norisi, nieko tokio. Aš išgeriu taurę vyno , ir ne tik taurę,jei skanus:)) jokių reakcijų su jokiais vaistais nesu apturėjusi. Žinoma, alkoholis-nė gerai, bet jei nedaug, jei tik šiaip kartais, jei jau taip norisi. Man reikia, kai labai pavargusi, o kitaip atsipalaiduoti nėra jėgų nei laiko. Geriausiai atsipalaiduoti padeda, kai paplepu, kai vonioj paguliu, pavaikštau.bet dažnai tai ir tai nepadeda, kai žinau, kad kažko nepadariau, kai nesiseka,matau, kad nespėsiu, kai labai pavargus, persidirbus, tada malu ir malu mintis juodas, deja.Apima nerimas.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 10 ir 0 svečių