inga

2015-03-31 12:03

Gerb.Laima, ar jūsų vyras jau pasiekė "dugną", jei taip,
tai plačiau parašykite, būtų idomu sužinoti, nes kartais atrodo, kad alkoholikai yra "bedugnėje" ir net artimųjų mirtis jų neišmuša iš vėžių.

zigmas

2015-03-31 07:03

Ponia Vida, Gal palikdama vyra jam suteiktunete didelia palaima ir jis pakiltu kaip pakyla Fenikasas ir alkocholio.Moterei suteikta iskirtine gamtos dovana -kenteti. kaip mes jus uz tai mylime ir pilame i kakla

zigmas

2015-03-31 06:03

MOTERYS KIEK JUSU RASIANCIU< GAL JAU LAIKAS PERIMTI DIDELIUS KELIAMUS REIKALAVIMUS VYRAMS< SUNKIAUSIA PASAKYTI MAN SUNKU>>>>>>TEGUL DEGTINYTE LIEJASI LAISVAI< MOTERYS-
VYRAI VISADA GERIA TIK I JUSU SVEIKATA< TAI IR SIULAU IPILTI SEKANTI KARTA BERNIUKUI SULCIU

zigmas

Ar jus kaltintumėt zmogų kuris serga onkologine liga. Alkocholizmas-liga. Kuo as kaltas kad susirgau sia liga.
Norint gydytis reikia pradeti kartu.
Nepykanta sukuria sieną, pasaulyje yra kas ja ištirbdo....
As pritariu jums - siaubas,mes einame gatve visi apsimelavę su savo aistra, laukimu- as netoks, visi mes vienodi... tik tavo baltinukai baltesni, mes turime tik viena patirti sustoti negalime sugrizti pasukti kitu keliu / noreciau/
Tai yra gyvenimas /mylet. nekest.svajot,/

Roberta

Matai-jau kelios dienos, kaip nugalėjai, taip diena po dienos, svarbu dar už kažko gero užsikabinti-stipresnio.Kol kas AA, paskui gal ateis naujos idėjos, veikla, žmonės. Dievas padės. Prašyk jo pagalbos, dėkok už viską ką gero turi šiandien. Tai sunku, na, bet reikia stengtis.

Rūta

šiandie dar turiu atsilaikyt,o ryt bandysiu susitikt su žmogum ir eisiu į aa klubą.visom ačiū,kurios mane palaikot.kažkaip dabar jaučiuos,kad aš ne viena.

Rūta

2015-03-31 05:03

Roberta

2015-03-31 04:03

Laikykis Ruta

rimantas

2015-03-30 18:03

pagal debeselio idijotiska psihologija as esu gyvulys todel kad esu alkoholikas,sakyk debeseli ar gyvuliai turi namus one tvarta,ar gyvuliai turi automobili o ne vezima,ar gyvuliai turi profesija ir gerai apmokama darba,sumanim minesotoj gydesi verslininkai firmu vadovai gamyklu direktoriai ,zmones daug pasiekia ar ir jie gyvuliai tu net karves tikriausiai nesi mates,kad izeidineji ir skaudini daug nekaltu zmoniu o mandagumo ir zmoniskumo pas tave is vis nera,tau rupi tik iskaudint ir pazemint kitus kad galetum iskelt save stai ziurekit gyvuliai koks as protingas,jums iki manes dar toli,tai zinok visa sita tavo rasliava viena kart atsigrez pries tave nieks nemegsta arogantisku mulkiu o musu kad ir alkoholiku tu gatveje jeigu nepazysti tai ir nepazintum nes mes kovojam su savo liga ir negeriam ir nedegraduojam kaip tamstai noretusi,todel tu ir pasivadinai debeseliu nes svajoji nesamones.

Rūta

2015-03-30 05:03

aš blaiva.visus su verbų sekmadieniu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių