violla

2015-04-01 15:04

Labas:) Šiuo metu, aš esu pasirinkusi NEŽINOJIMĄ. Dauguma pasakys, kad blogai,- bet aš vis tiek nežinau.. ar tai blogai.. Rizikuosiu.

a

2015-04-01 15:04

aisku

lala

2015-04-01 12:04

man pavasarine depresija...

violla

2015-04-01 12:04

Sveiki. Pagaliau, smagu skaityti,kad brandinate mintį,kurti naujus,manau, šiltus namus...gėlių pamerkčiau aš...Su malonumu užeičiau į svečius. O šitam sąvartyne gyventi-galima tik pamynus savo orumą ir,paprasčiausia,žmogiškąsias ambicijas. Ir jokia čia - didybės manija. Jokie angelai.
Manau,tą galima daryti sukūrus naują temą čia, bet su bevardžiais ar ironizuotojais,tiesiog, nekalbėti. Ir nebus jiems tiek drąsos vaikščioti su savo purvinais batais...
Šitam forume, mano žmogiškojo orumo taurė buvo perpildyta...
Geriausias, kaip patariamasis žodis nuskambėjo G.Bernard Show: niekada nesigalinėk su kiaule-apsidrėbsi purvais. Be to, kiaulei tai patiks...
Beliko pasitraukti.
Nežinau,gal jūs manote kitaip. Aš bendravimą suvokiu,kaip suvokiu. Man pasidarė šalta ir nyku. Už savo atvirumą aš tuo ir susimokėjau.
Nesvarbu.

violla

2015-04-01 11:04

Nu nu, kas -kur- kada organizuoja suitikima? Tai kada renkames? Bijau paveluoti...bet bijau ir tai, kad bus kaip kadais...ateisiu viena su savo pliusiniu meskuciu...
O kad ismetineja tvarkingus rasinius-labai gaila, netgi juokinga, rodo adminu diletantiskuma. Galetu pasirupinti siukslynu ismetimu. Taskas.

debeselis

2015-04-01 10:04

Kas čia organizuoja susitikimą? Aš tai pat prisidedu, visai neblogai būtų, juk gamta atgyja, orai prasidės geri, laisvai galim susilėkti. Ti kuriame krašte? O girdėti apie tai labai malonu Leta.

Leta

2015-04-01 06:04

Tai man naujiena, kad čia kažką gali išmesti. Kai būna bjaurios blevyzgos, tai niekad neišmeta. O čia matai... Gal neturi teisės kilnoti iš svetimo psl, todėl ir ištrynė.
Nepergyvenk Roberta, matyt tokia tvarka

Roberta

2015-04-01 05:04

Jo, kai atleiki asanas ir kai medituoji-tikrai nesunku ir neskauda, tačiau...kažkodėl to nedarome ir kažkodėl tai sunku. Ir kodėl taip, nežinau:)) Vakar parašiau apie knygas čia, tai kažkodėl mano komentarą ištrėmė už kokių 15 min. Matyt, dėl to, kad ten nuoroda buvo į str apie knygas, kurį radau bernardinuose:)) kokį baisų nusikaltimą padariau, kad ne tik nuorodą išėmė, bet ir mano šiokias tokias mintis ir emocijas. O dėl susitikimų, tai..norėt norisi, bet...štai vakar buvau susitikime su sena drauge, iš užsienio atvykusią,tai..ir smagu buvo, bet jutau įsmeigtą tiriamąjį žvilgsnį-kaip aš atrodau:)) Įvertino, kad aš kitokia, kad atrodau pavargusi, nusmurgusi ir t. t. Dažnai vengiu būtent dėl to susitikimų, kad pasirodysiu ne TA, ne TOKIA, kurios tikimasi. Sunku gi nuslėpti ir liūdesį , ir nuovargį, suvaidinti neišeina, o ir nenoriu. Tai dažnai verčia susitraukti ir slėptis lyg, nes taip saugiausia, neišbalansuoja. Grįžau pavargusi ir nusiminusi, prastai miegojau, vis galvojosi, kodėl gyvenu taip, kad pavargstu, kad blogai jaučiuos, ką turiu keisti, su kuo susitaikyti.Violla, žinok, eik tų žolių:)) pats tas dabar, yra tokia žolė liaudiškai vadinama čeremša:)) kaip česnakas.Aš jos ieškau. Buvau pasisodinusi, tačiau ji nemėgsta sterilių sąlygų, jai reikia laukinės draugijos. O šiaip tai aš darau taip-pakepinu svogūną, dedu kalną tų žolių, įdedu pomidorų padažo, aišku, pipirų ir ant duonos. Tokie sumuštiniai labai liuks:)) A, tu gi nevalgai kepto, pamenu. Bet kartais gal ir galima. Tą svogųną kiek pagelsvinti:)) ne maistas daro didžiausią įtaką mūsų gyvenimui, o mintys, jausmai...

doppelgänger

2015-03-31 21:03

Zundai

Gali peradresuoti, linksmiau bus miegoti, nes kartais tokios nuobodybės sapnuojasi:) Mano naktys irgi ramios, pvz., prie kompo sėdžiu:) Labos:)

zunda

2015-03-31 21:03

D

Prisišnekėjai. Peradresuosiu savo sapnus tau.:))
Jei yra sapnų gaudyklės, turėtų būt ir sapnų siuntyklės (naujadaras).:)
Beje, mano tik sapnai nelabai kokie, o naktys tai RAMIOS. Aš gi vienturtė.:)
Gero poilsio.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių