2015-04-01 05:04
Jo, kai atleiki asanas ir kai medituoji-tikrai nesunku ir neskauda, tačiau...kažkodėl to nedarome ir kažkodėl tai sunku. Ir kodėl taip, nežinau:)) Vakar parašiau apie knygas čia, tai kažkodėl mano komentarą ištrėmė už kokių 15 min. Matyt, dėl to, kad ten nuoroda buvo į str apie knygas, kurį radau bernardinuose:)) kokį baisų nusikaltimą padariau, kad ne tik nuorodą išėmė, bet ir mano šiokias tokias mintis ir emocijas. O dėl susitikimų, tai..norėt norisi, bet...štai vakar buvau susitikime su sena drauge, iš užsienio atvykusią,tai..ir smagu buvo, bet jutau įsmeigtą tiriamąjį žvilgsnį-kaip aš atrodau:)) Įvertino, kad aš kitokia, kad atrodau pavargusi, nusmurgusi ir t. t. Dažnai vengiu būtent dėl to susitikimų, kad pasirodysiu ne TA, ne TOKIA, kurios tikimasi. Sunku gi nuslėpti ir liūdesį , ir nuovargį, suvaidinti neišeina, o ir nenoriu. Tai dažnai verčia susitraukti ir slėptis lyg, nes taip saugiausia, neišbalansuoja. Grįžau pavargusi ir nusiminusi, prastai miegojau, vis galvojosi, kodėl gyvenu taip, kad pavargstu, kad blogai jaučiuos, ką turiu keisti, su kuo susitaikyti.Violla, žinok, eik tų žolių:)) pats tas dabar, yra tokia žolė liaudiškai vadinama čeremša:)) kaip česnakas.Aš jos ieškau. Buvau pasisodinusi, tačiau ji nemėgsta sterilių sąlygų, jai reikia laukinės draugijos. O šiaip tai aš darau taip-pakepinu svogūną, dedu kalną tų žolių, įdedu pomidorų padažo, aišku, pipirų ir ant duonos. Tokie sumuštiniai labai liuks:)) A, tu gi nevalgai kepto, pamenu. Bet kartais gal ir galima. Tą svogųną kiek pagelsvinti:)) ne maistas daro didžiausią įtaką mūsų gyvenimui, o mintys, jausmai...