2015-04-04 13:04
Mielai kalbesiu,nes kazkodel namiskiams baigiu atsibosti??Buvau aktyvus,beveik profesionalus sportininkas.Gert pradejau su klasiokais.Tryse,keturiese.Jau netrukus apturejau nemalonumu,t.y.nuotykiu:blaivykla,policija.Pradzioj nejauciau kazkokio potraukio.Tiesiog be alkoholio neisivaizdavom laisvalaikio.Ir taip tesesi apie 10 metu.Toliau pradejo atsirasti gilus proto aptemimai,skaudejo pasekmes.Jau tada dazniausiai gerdavau vienas,net slepdavausi garaze,sode.Aisku ir kompanijose,bet po to pradejau ju vengti,nes pasisikdavau smarkiai.Fizini skausma patyriau tik likus mazdaug metams iki krizes.Labiau kesdavau dvasiskai.Gerdavau dazniausiai alu ir teisindavausi,kad jis man yra skanus.Istikruju man reikejo svaigti.Zinoma man alus skaniau buvo nei degtine.Tiesa neteko gerti nei odekolono,nei antifryzo.Pakakdavo pinigu "normaliems"svaigalams,be to planuodavau,kiek reiks siandien,pagirioms,kabliui ryt,pagirioms poryt.Zinoma po savaitiniu gerimu paskutiniu laiku simuliuodavau,neidavau i darba,po to jau geriau ir darbe,bet cia jau pries pabaiga,t.y.pries blaivaus gyvenimo pradzia.Krize sudare ,kai negalejau buti blaivas,o ir isgeres nieko neatsimindavau-uzburtas ratas ir visiska kancia ir nesuvokimas,kas darosi.Gyvenime valios as turiu pakankamai.Tikrai esu gana stiprus ir istvermingas.Ta sako ir mano artimieji.Bet va pries alkoholi buvau bejegis.Vis norejau ji iveikti ir gerti saikingai.Kartais man tai aisku pavykdavo .Materialiai esu prarades bet manau nedaug,nors man pakako.Buvau apvogtas,praradau teises vairuoti.Buvau smarkiai susizalojes.Tai va.Kodel as turejau pasiekti duobes dugna?Galiu suklysti atsakydamas,bet manau,kad bandziau kovoti su alkoholiu iki galo,norejau irodyti sau ir kitiems,kad galiu sustoti.Pazistu zmoniu,kurie buvo gilesniam dugne.Matyt tai nuo daug ko priklauso.Aciu Dievui as jau kylu aukstyn. Man alkoholizmas neissemiama tema-labai idomu nagrineti savo poelgius,gerianciu artimuju poelgius.Mielai padiskutuosiu dar.Iki.