Adele

2015-04-06 19:04

Jau ketvirtas menuo po stuburo isvarzos operacijos, bet rezultatai jau yra. Jau vaikstau be lazdos, bet dar kojoje yra likes skausmas su tempimu.

rasa

2015-04-06 18:04

Jasiuno tel. forume minetas kelis kartus, o Vilniuje ji galima rasti paskambinus i UABrdquo;Sveikatos salardquo;. Ten buna 1 karta per savaite, nes jis kaunietis. O kas tas Katauskas, kuo jis gydo?

Kristina

2015-04-06 09:04

na kiek zinau kauno klinikose jau daro lazeriu nes nesenai pati po operacijos ir gidejau bet pamirsau koks tai gydytojas o man tai dare gyd jagminas jis pac geriuasias ir konsultuoja visus

rasa

2015-04-05 19:04

As irgi buvau pas Jasiuna del isvarzos. Jis yra kinezeterapeutas, profesorius. Pagal ji gydymas bus ilgas, operuotis tikrai nepataria ir pradzia gydymo kaip ir artai-mityba, elekrostimuliacines proceduros su baltymais (nezinau ka reiskia, nes nepradejau), po to dar kazkokios proceduros ir tik po to manksta, tempimai, ir jokiu budu nesimankstinti dabar. O poliklinikos daktarai sake, kad butinai reikia mankstintis, tempti stubura. Zodziu man reikia apsispresti, kuo pasitiketi. Prof. Jasiunas man patiko, jis labai aiskiai nupiese mano situcija ir galimybes gydytis. Turbut pasirysiu tik pas ji lankytis.

vaidas

2015-04-04 15:04

geriausi kaune daktarai Jagminas ir Spakauskas
Rekomenduociau Jagmina

marius

2015-04-04 15:04

Diagnozavo dvi kaklines isvaržas. Dabar esu reabilitacijoje. Gal kas nors esate susidūrę su tokia liga. Labai prašau atsiliepkite ir parasykite kaip gydėtės, ar nors kiek apgydė.

Birute

2015-04-04 11:04

Sveiki likimo draugai.Jauilga laika seku jusu diskusijas,bet nutariau ir pati parasyt.Metai laiko esu po kaklines dalies stuburo operacijos idetas implantas.Bet nieko gero labai skauda ranka kakla ir pomentim.Gal kas galetu parekomenduot gera neurohirurga.Buvau ir skausmo klinikoi Kaune,skausmas buvo praejas vos 3 sav.Ka reiketu daryt toliau nezinau.Buvau Kaune pas profesoriu Jasiuna gydit atsisake nes stubure yra implantas.Lauksiu jusu patarimo mes jus visi jau irgi nemazai patyre.SU PAGARBA.

lina

2015-04-04 07:04

Sveiki,
jau klausiau, bet kol kas nesulaukiau atsakymu, tai dar karta keliu klausimus i virsu:
kas susidurete, gal galite placiau parasyti apie cia daznai mineta daktara Jasiuna?
Gal galit papasakoti kokia jo specializacija? Ar jis neurochirurgas? Kur jis dirba? Kokiais metodais gydo? Ar yra pagelbejes kam, jei del isvarzos buvo nutirpusi koja nuolat?
Busiu labai dekinga uz info.

zuzana

2015-04-03 18:04

Vilma,gal galetumet pasakyt,kur jus operavo?Mano teciui diagnozavo stuburo isvarza,jokios terapijos nepadeda,bet jo operuoti dar nenori,nors jis vos bepaeina,kiekvienas judesys sukelia skausma.

dalia

2015-04-02 12:04

sakiau, parasysiu, kokias proceduras dave is ligoniu kasu. Tai va, kasdiena manksta, karta i savaite baseine manksta, masazas, sildymai, lazeris, purvas, povandieninis masazas, deguonies kokteilis, rodos viska surasiau.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 32 ir 0 svečių