2015-04-09 21:04
Sveiki,
As esu naujoke.Noreciau pasidalinti savo rupesciais.As sergu -vegetacines nervu sistemos sutrikimu,panikos pripuoliais ir depresija.Man 26 metai.Esu grazi, protinga, issilavinusi mergina.Visa gyvenima turejau gera seima, kokybiska,normalu gyvenima.Taciau turejau ir daug stresu, netekciu gyvenime, kurie as manau man ispranasavo siuos negalavi,us.Sergu jau 3 metais.Dabar jau viskas lyg ir gereja tik gydytojo J.Neverausko us klinikos -neuromeda KAUNE.Man labai padejo ir dar tepadeda.Man uzeidavo: panikos priepuoliai, spaudimas 160, daznas pulsas, mirties baime, sumisimas, jausmas kad isproteju, panika, isgastis, lakstymas po kambarius, greitosios kvietimas kiekviena diena, nemiga ir .t.t kol galiausiai ziauriai nusilpau ir beveik kelienais atsliauziau i NEUROMEDA. Gavau doze vaistu.Zolofta ir clomozepama. Greiau 2 metus kiekviena diena kol viskas susitvarke.susitvarke panikos priepoliai, tada islindo taip vadinama hipohondriaja. Pradejau paniskai bijoti ligu.Jei isdygo spuogas, tai as jau lekiu i ligonine nes man atrodo, kad odos vezys, jei koseju kokia savite, turiu begti tikrinti plaucius, jei mane pykina begu tikrintis skrabdi, nes bijau vezio ir t.t. pasidariau ziauriai jautri.man net geda pasakoti apie tai kam nors.tai tik jums ir galiu papasakoti:) gal suprasite? prisipirkau mokslines literaturos, lankau joga, kikeviena diena diena daru kvepavimo pratimus. stengiuosi pati save kontroliuoti. pradejau jaustis gerai. nutraukiau gerti vaistus.2 menesiu buvo visakas ok, nu blyn ir va siandien vel viskas parsidejo isnaujo.tai jau drebeti pradejau, akys laksto, pykina, mirties baime ir .t. sedziu blaiunu ir galvoju eina viskas na.... jau taip atsibodo. ka?vel vaistus gerti?nenoriu, as jau noriu vaikus gimdyti.sako, kad gimdymas sutvarko viska :))))))! tai va merginos.nusipirkau valerijono tinkturos, tai paemiau ir isgeriau puse buteluiko, tai apsiraminau :)))) as visus labai uzjauciu kam yra taip kaip man. sekmes visiems besigydant! iki
evita