2015-04-10 18:04
kas bijo mirti?
as nerealiai bijau. savizudybe yra ptas lengviausias sprendimas. bet kas is to??? tave palaidos, uzkas.gal dar 2 menesius dar kas nors gedes, o paskui visi tave pamirs.visi toliau gyvens savogyvenimuose.na ir ka? as manau savizudybe yra baisu. reikia stengtis is paskutiniu, kovoti is paskutiniu savo jegu. taip kaip kovoja zmones sergantys veziu, o kai kurie dar sugeba sypsotis. PVZ. rasytoja Jurgita Ivanauskaite. As kartais mastau is kur kiti zmones turi tokios stiprybes? Salia tokiu zmoniu jauciuosi ziauriai silpna, neidomi. As pastebejau, kad kuo labiau as zvalgiu savo baimems, depresijoms i akis ir sakau: na ne, jus manes vistiek nenugalesit!!!!!kai as taip pasakau, jos nuo manes pradeda trauktis. As kartais save apgaudineju. Juokiuosi, vaidinu, kad man faina, einu i susitikimus su draugais. Tai darau todel, kad as noriu nugaleti depresija,o ne ji mane. Kas yra depresija???? Depresija tai yra mano svajoniu neissipildymo israiska psichine busena, kuria as isgyvenu liudesy ir interpretuoju kaip depresija.As turejau ir teturiu viduje svajoniu, ar savo tobulo gyvenimo suformuota modeli, kuris anaiptol nera toks koks yra dsiandien. Mano svajone nerealizuota, nors as to realiai nesuvokiu, ji slypi pasamoneje.O pasamone man suteikia depresija tik as to nesuvokiu: kodel gi man liudna??????? tik dabar as sugebejau ispainioti sita depresijos atsiradima manyje. Yje, tau liudna todel, kad tu negyveni tokio gyvenimo koki esi susikurusi savo vizijoje. PVZ: gal tu svajoji isteketi, gal tu nerandi mylimo vyro, tinkamao sau partnerio, gal tavo blogi santykiai su seima, gal tavo butis nera gera ir dar daug kitu dalyku, kuriuos gali zoinoti tik tu pati. Turi analizuoti save, savo depresija. Analizuok del ko ji yra. Juk ji atsirada kazkada, nebuvo visa gyvenima....????? Lengviausias budas yra pasakyti: as esu stipri. Man yra depresija, as taip gyvenu. esu pikta ir nieko cia jau nepakeisi. Jei tu blokuosi neigiamai savo smegenis tu niekada neisivaduosi is savo depresijos. Turi pazvelgti i viska gal ir per prievarta kaip tu sakai, bet turoi bandyti tuo paciu tame ka izvelgi izvelgti ir kazka faino, grazaus.Atsistok pries veidrodi ir pasakyk: as esu grazi, as esu faina, gyvenimas yra cool!!!!!!! as dabar einu gerti i mietsa kavos, as jauciuosi gerai, o gal su drauge nuleksim i kina??? :)))man viskas dzin! as kaifuoju.Bandyk tai daryti dirbtinai, kol viena diena pradesi sypsotis tikrai, pati..........
Evita