2015-04-14 06:04
Įdomu,ar kas nors vakar matėte per LNK Grinevičiūtės laidą rsquo;Paskutinė instancijarsquo;?
Man tai nieko naujo,aš tą žinojau,bet niekaip iki galo negalėjau įrodyti savo šeimynai,išmokti rinktis produktus su kažkiek mažesne blogybe.Tai vakar mano žinios buvo pripažintos ir buvo labai visi šokiruoti,išgirdę savo ausimis..Sudarinėsiu negalimų vartoti produktų sąrašą. Man,tai tiek to,bet yra jaunimėlis,kuris jau nuodijamas viskuo: konservantais,antibiotikais, hormonais,dažikliais,kvapikliais,nitratais ir,dar baisiau,kad tiek produktų gaminama jau iš modifikuotos žaliavos: pupelės,ryžiai,soja, kukurūzai,rapsai. Netgi kai kurie batonai kepami iš modifikuotų pupelių miltų. O kukurūzų krakmolas ir t.t. Bet galiu būti daug kam nuobodi,todėl,užteks. Tai dar viena civilizuoto rsquo;atomorsquo; atmaina prieš žmogų. Nuo čia ir onkologija, IS, bei šimtai kitų baisių ligų.
Parašiau tarp kitko,tiesiog negaliu tylėti. Vertinu Žaliųjų judėjimo pasiaukojimą kovai prieš tai ir svarstau savo galimybes šiam visuomeniniam darbui,nes tiek metų buvau ekologė.
Pasisnekėjau viena pati su savimi ir ačiū už tribūną.