violla

2015-04-14 10:04

Tuo diskusiją apie maistą ir užbaikime. Nėra prasmės. Ir ne Grinevičiūtėje esmė. Tiesiog nereikia,nereikia konfliktinių diskusijų. Galvojau,kad gal kas nors atsiras tuo besidomintis. Bet niekas neprivalo, jei to nenori. Iki.

a

2015-04-14 09:04

Jei jau sergate, nustoję vartoti neišgysite, bet naujai susirgti tomis ligomis šansų sumažėtų...
Vis dėlto beveik nerealu visų blogybių išvengti.

Leta

2015-04-14 07:04

Kol aš išsirūšiavau darbus, pirmas posėdis jau ir pasibaigė. Oras gražus, bet kol medžiai neišsprogę, nuotaika gali būti prislėgta. Tas gamtos gimdymas atsiliepia ir mums, sunku.
grinevičiūtės nemėgstu, sykį apie mano firmelę sukurpė tokią rdquo;dalykiškąrdquo; nesąmonę, tai nuo to laiko laikau ją pigia pranaše. Ir apskritai, nesmerkit manęs, bet man vienintelis kriterijus maistui vertinti - noriu aš jo arba ne ir kaip jaučiuosi suvalgius. Na valgau ne viską ko noriu.

Roberta

Nemačiau vakar tos laidos. Na, bet žinom apie tai, ne naujiena, tik kas iš to-praktiškai neįmanoma to išvengti.Bandau gyventi kuo sveikiau, bet šeima tai to nepaiso ir vienai sunkiau. O be to-nelabai pabėgsi nuo realaus gyvenimo su jo neigiamybėm:)

violla

Labas rytas,siandien as ankstyva. Nuuu,Roberta, atsiprasau, siandien ir as jau susilau:))
O kaip visi?

violla

2015-04-14 06:04

Įdomu,ar kas nors vakar matėte per LNK Grinevičiūtės laidą rsquo;Paskutinė instancijarsquo;?
Man tai nieko naujo,aš tą žinojau,bet niekaip iki galo negalėjau įrodyti savo šeimynai,išmokti rinktis produktus su kažkiek mažesne blogybe.Tai vakar mano žinios buvo pripažintos ir buvo labai visi šokiruoti,išgirdę savo ausimis..Sudarinėsiu negalimų vartoti produktų sąrašą. Man,tai tiek to,bet yra jaunimėlis,kuris jau nuodijamas viskuo: konservantais,antibiotikais, hormonais,dažikliais,kvapikliais,nitratais ir,dar baisiau,kad tiek produktų gaminama jau iš modifikuotos žaliavos: pupelės,ryžiai,soja, kukurūzai,rapsai. Netgi kai kurie batonai kepami iš modifikuotų pupelių miltų. O kukurūzų krakmolas ir t.t. Bet galiu būti daug kam nuobodi,todėl,užteks. Tai dar viena civilizuoto rsquo;atomorsquo; atmaina prieš žmogų. Nuo čia ir onkologija, IS, bei šimtai kitų baisių ligų.
Parašiau tarp kitko,tiesiog negaliu tylėti. Vertinu Žaliųjų judėjimo pasiaukojimą kovai prieš tai ir svarstau savo galimybes šiam visuomeniniam darbui,nes tiek metų buvau ekologė.
Pasisnekėjau viena pati su savimi ir ačiū už tribūną.

violla

2015-04-14 06:04

Labas rytas.
Nesupratau: mūsų rsquo;Simukasrsquo; jau didelis...tai kur tu,Leta, buvai?
Onorintiems vaidinti OPTIMIZMĄ pasakysiu: visos mūsų atgaivos yra laikinos,kol užplauks nauja debesėlų banga. Aš šiandien pesimistė-tokia natūrali mano būsena,bent iš ryto. Iki po pietų,geriausiu atveju,tapsiu realistė. O vakare gal kažkiek dvektels optimizmu,bet jis toks neišnešiotas būna...laikinas.

Leta

2015-04-14 05:04

Labas rytas, kas miegat, linkiu, kad gerai miegotųsi, o kas dirbat - kad dirbtųsi.
Vakar lankiau labai šviežią Simuką, dar tik vieno mėnesio. Tikras vaistas nuo depresijos, rekomenduoju visiems. Padeda visais atvejais

violla

2015-04-13 19:04

Sveiki. Labi. Vakarai...Simeli,skanios,ar ne,tos pienės dilgėlėse? Kviečiu,dar pusvalandis iki miego pradžios,tinka išgerti. Jėga! Kas dar nemiega? Kiek porcijų paruošti?
O, ištikrųjų,matyt, saulutė visus išviliojo į gamtą. Sugrįšite...nuo trečiadienio lietutis, šaltukas ir t.t. Kompiuteris vėl taps draugu.
Tai ir labanakt.

Leta

2015-04-13 16:04

Tai gal ir dantis plaunate prieš kam nors krimstelėdami? Aš tai nevisada, prisipažšstu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių