violla

2015-04-16 13:04

Vakar, kai mane posėdyje suerzino,tai šiandien tokia diena,kai nieko nesinori veikti. Lyg išsunkė paskutinius optimizmo likučius. Gal ne ta kaltė,gal tik lašas,kuris perpildė taurę.
Matyt,mano džiaugsmo hormonai visai išdžiūvę. Net niekas nesudrėkina. Turbūt negersiu rytais to ketvirčio clonazepamo,jis tik slopina,sunkdamas paskutinę gyvybę. Man jau darosi sistematiškai prastai. Toks vaizdzelis.
Dar: skambino Viltė,nežinau ir ką patarti-vienose ašarose. Nori namo,nes kambaryje esančios moterys,jos negali suprasti. Manau,kad taip ir reikia,nes rezultato jokio. Pasiūliau grįžti ir kreiptis pas Neverauską,nežinau jokio gudresnio varianto.O pagalba reikalinga skubi.

Leta

2015-04-16 11:04

patyrimas per suerzinimą labai paprastai paaškinamas, nes susierzinus atsiranda motyvas veikti. Turiu omenyje supratinėjimą kaip veikimą.
Violla, ačiū už foto, panaši. Tu šiandien labai kūrybiška.

debeselis

2015-04-16 11:04

Sveiki.Dienelė lietinga, o ir forume visi kaip išmirę:)O aš pasigavau bacilą, kutenti gerklę pradėjo, ot pavasaris...Atrodo neilgai aš ten darželyje pasikapstinėjau, susipurenau, nes žolės jau lysti pradėjo, o neužilgo būtų ir pienės pražydėję, ir matyt šiek tiek sušilau, o žemė dar šalta ir drėgna.
Nuotaika, kaip ir nieko, sveikata ir nebloga. Tad visiems sveikatos ir gero oro linkiu.

violla

2015-04-16 10:04

Visos patirtys yra įdomios,jei tai neįneša sunkumo ar susierzinimo.

mergyte

2015-04-16 08:04

Aciu:)
TAve taip pat su Velykom!

mergina

2015-04-16 08:04

Gal galetumete parekomenduoti koki gera privatu psichiatra Vilniuje, dirbanti privaciai? Aciu!

Leta

2015-04-16 07:04

Bolšoe ucho tik klauso ar kas kur neverkia. Patarimus turėtų dalinti kiti veikėjai.
Smagu, kad apie mane Violla šneki taip, lyg būtume senos pažįstamos. Net pavartojai žodį rdquo;matytirdquo;, tarsi būtum įpratus mane matyti. Va tau ir virtualus pasaulis.
O baseinas ir man patinka. Yje, jei grupė tik išsunkė, o nieko nedavė, tai gal per anksti nustojai ją lankyti, liko neužbaigta

Leta

2015-04-16 06:04

Iš kelionės sugrįžti nebaisu, juk ir namuose yra daug mielų dalykų, kurių nėra niekur kitur. Pati kelionė tai ir nuovargis, tenka daug judėti, tiesiog bėgte bėgti. Man labai rūpi, kad ko nors nepražiopsočiau.
Dar noriu pasiūlyti moterims vieną priemonę kovos su depresija. kaip jūs naudojate kremą? Patartina tepantis kremą pasirūpinti savimi, pajausti savo veidą, rankas, liesti švelniai pirštų galiukais ramiais, glostančiais judesiais. Na jei tepam ant kojų - galima ir visu delnu, ramiai, glostančiai, masažuojančiai. Ir svarbiausia pasidžiaugti kūnui teikiamu malonumu ir meile:)

Leta

2015-04-16 05:04

Labas rytas,
ruošiu kavą, greičiau kelkitės! Aš irgi vakar buvau terapijoj, prisiskandalinau, tai parėjus jaučiausi ir gerai ir blogai. Gerai, kad sakiau ką norėjau, o blogai, kad nesugebėjau pasakyti aiškiai. Man taip dažnai būna, chorošaja myslia prichodit oposlia. Kita vertus ir tas susijaukimas į naudą, kai susierzini, tai tik ateina į galvą naujų minčių.

zunda

2015-04-15 21:04

D

Pasiilgau ir aš šilumos, ne tu vienas, tik nemanau, kad tau nuo to bus šilčiau. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių