Leta

2015-04-17 08:04

Na bus gerai ir vėlyva ksva, ar ne taip? O kad nenusimintumėt po šaukštelį medaus. Medus Violla iš mano draugės tėvų kaimo. Naturalus.
Šiaip aš šiandien apatiška. vakar buvau pas dantistę, tai dar dabar svaigstu.
Turbūt kiekvienas atrandam savo takelį, kuriuo ieškom geresnio buvimo šitam pasaulyje. Aš irgi daug esu išbandžius ir išmąsčius. Tik parašyti apie tai glaustai neišeina. Ir su ta ramybe/neramybe nepasakiau visko, ką norėjau, nesigavo. Kažkada mes su bendradarbiais sugalvojom tokią schemą: jei aš save pavaizduočiau kaip tašką, o savo žinojimo lauką kaip sferą, kurios centre esu aš, tai nauji nežinomi dalykai yra tos sferos išorėje. O kai aš einu jų link, tai mano rutulys vis tiek laiko mane centre ir neprileidžia prie naujovių. Todėl reikia kad kas nors palaikytų tą mano ratą, kad galėčiau išlįsti ir pagriebti naujas mintis, easančias išorėje (arba, kad mane išmestų, kas gal ir nebūna malonu). rdquo;Palaikytirdquo; gali tik kiti žmonės. Na čia tokia mechanika, gal ir vėl bus neaišku, bet mes tada kaifavom nusipiešę.

violla

2015-04-16 18:04

O aš sutikau žmonių savo ieškojimų kelyje,kurie pakilo per įvairias praktikas,netgi knygas,kurių nepavadinčiau ššš...Todėl aš sau negaliu atleisti,kad visa tai mokėdama ir žinodama,nesugebu to padaryti,matyt,dėl ištižimo ar,kitaip,valios nesukaupimo. Rytoj kaip tik ir susitinku,su buvuse drauge,bioenergetike,kuri save suremontavo taip,kad net neprireikė širdies vožtuvo keitimo ir daug kitų dalykų. Nuo 25 metų gavo II grupę iki gyvos galvos. Dabar jai 43. Nežino kas tai yra baltas chalatas. Rezultatai pranoko lūkesčius ir visa tai aš mačiau. Man gėda prieš ją. Po susitikimo su ja visada grįžtu pakilime,sustiprėjusi,netgi kokias 5 dienas vykdau jos prisakymus,kol viskas išsikvepia...
Man gėda,aš net pavargau nuo savo gėdos. Rodos,kad kažkas mane laiko primynęs...

violla

Man,rodos,kad ramybė turi du tikrus veidus,bet nėra dviveidė. Tai ramybė,kuri užliūliuoja ir neskatina judėjimo. Ir ramybė judėjime,kuri garantuoja saugumą bei tikėjimą,na,gal pasitikėjimą,nežinau.

doppelgänger

Sunkus man šis mėnuo. Kažkiek nervuotas, net nežinau, ar linksmas. Prabėgs du mėnesiai ir vėl viskas, kaip buvo anksčiau.

www.youtube.com/watch?v=nNluRUOPtTk

violla

Susitaikymas iš nuovargio,tik papildyčiau-fizinio,kurį atneša ieškojimai. Ieškojimų kelias pareikalauja ir fizinių jėgų,ir mąstymo ir,be abejo,nemažų finansų. Čia pridėjau iš savo patyrimų.
O Robertos pastebėjimas-susitaikymas iš nuovargio-šiandien man atrodo labai tikslus. Aš taip jaučiuosi šiandien,bet nemokėjau to įvardinti.

Leta

Ramybė, kaip ir bet kas kitas turi du polius: vienas tai harmonija, davasinis komfortas , o kitas tai būtent vienodybė, rutina. Kalbant apie mintė, ją ramybė užmigdo. Nauja auga iš būtinybės judėti.

Leta

2015-04-16 17:04

Na gal neaiškiai rašau. Kalbu apie ramybę, kaip sąstingš, kai viskas vienoda ir naujam matymui nėra iš kur atsirasti. Tik genijai sugeba pamatyti, kad žemė sukasi, kai visi ramųs žinodami, kad sukasi saulė.

Leta

2015-04-16 14:04

Reikia klausti tų, kurie pakilo iš teoretinių samprotavimų arba iį šūdknygių.

violla

Tiksliau nepatinka ta mintis,bet ji tokia tiksli,mūsų dažno,gyvenime. Mano-taip pat. Ir kuo toliau,tuo mažesnio streso reikia,kad nulūžtum...
Bet,ką aš čia dabar. Jokių lūžtu!

violla

Patinka ir pritinka man ms mintis,kad lūždami pajuntame savo stiprybę arba silpnumą. Aš dar vis,tokiu atveju,atrasdavau stiprybės,bet paskutiniu momentu mane gąsdina mano silpnumas.
Nežinau,ar jau stiprybei pabaiga. Galiodavo vienas vaistas-tai ieškojimas. Kol ieškau,tol turiu ką veikti ir save nužaisti.
Krizė. Tik nežinau ar viena iš rsquo;priklausančiųrsquo; įprastinių,ar ta paskutinė,kur galutinai nulaužia. Po jos seka žiūrėjimas į vieną tašką...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių