dalia

2015-04-22 15:04

buvau siandiena pas reabilitologe, mano ambulatorinis kursas eina i pabaiga, paklausiau, o kokie dar yra gydimo metodai? Sake, kad gydo delemis, akupunktura, i akupunkturinius taskus leidzia hemopatinius vaistus. Gal kas bandet tokius metodus, gal ka girdejot?

lina

2015-04-22 12:04

o del tu nsaujovisku operaciju, tai klausiau Spakausko - sake mano atveju netinka, nes didele isvarza, tinka tik mazoms isvarzoms.

lina

2015-04-22 12:04

Sveiki,

senokai berasiau. As is tu, kuriems didele isvarza, spaudzia nerva ir skausmai bei tirpimas eina i koja. Kaip ir daugeliui, man 2 neurochirurgai primygtinai siule operuotis. Jau buvau net operacijos data sutarusi, bet... nuejus pas 3 neurochirurga isgirdau, kad geriau neskubeti ir dar karta praeiti reabilitacija. As is Vilniaus, tad dabar vaikstau i ambulatorine reabilitacija (is ligoniu kasu) sanatorijoje rdquo;Pusyno keliasrdquo;. Kol kas dar tik pradzia, vertikalios vonios nuo rytojaus. Labai tikiuosi, kad pagelbes ir nereikes grizti prie operacijos varianto.

vaidas

2015-04-21 19:04

Mano mazylis 3metu labai isdykes
daro skadas.
o dickei 12metu
as sergu rimtai
savaitgaliai su mazyliu einame i baseina
taip atsipalaiduoju
o jis paisdykauja

rasa

2015-04-21 18:04

O as jau siandien neiskenciau ir nuejau i poliklinika (prie raud.kryziaus ligonines). Tai israse tempima ant spec. stalo, elektrostimuliacija, kazkoki magnetinio lazerio procedura. Dabar 2 savaites lankysiu, o pas prof. irgi vaiksciosiu, kai pakvies (neaisku kada). Dabar einu daryti tempimo pratimu ant kilimo, nes neturejau laiko. Jei ne jie,tikriausiai nepaeicau.

brone

2015-04-21 17:04

Pritariu Rasai.Manksta tikrai daug ka gali.Tad ir as pasnirpsciau i skverna ir vel emiausi mankstintis.Noreciau dar ir pas neurologa paulti,taciau taloneli gavau tik geguzes 16 d.Iki to laiko galimair kojas pakratyti...Aciu uz palaiykma!!!

li

2015-04-21 15:04

grizau is konsultacijos ps Jasiuna. Kaip visiems kraujo tyrimas, veliau mityba, dabar nesedet ir nedaryt mankstos

vi

2015-04-20 11:04

Kaip jau čia rašiau, KT man parodė diskų sunykimą (osteochondrozė) ir ataugėles, ko pasėkoje tirpsta ir daugiau/mažiau skauda dešinė ranka. Ketvirtadienį pasidariau BMR‘ą, kuris papildė diagnozę 2 išvaržomis – 4 ir 5 mm. Kitą savaitę eisiu konsultacijai pas vieną iš savo 2 pažįstamų neurochirurgų, bet ne pas tą, kuris žiūrėdamas į mane jau seniai peilius galanda. :) Turiu rezerve įžymią trenerę G.Murašovą, kuri dabar užsiima visokiais nelaimėliais, bet tik tada, jei yra įsitikinus, jog galės padėti. Maniškio draugas jau 20 metų su išvarža gyvena be operacijos tik dėka kryptingo raumenų tonuso palaikymo. Paskutinius 15 metų darbuojasi pas G.Murašovą.
Pastebėjau, jog čia dominuoja kauniečiai. Skaitoma, jog Kauno neurochirurgai geriausi. Galbūt. Deja, esu vilnietė, tačiau, laimei, turiu priėjimą prie geriausių gydytojų sostinės ribose. Gal atsiras čia vilniečių, kurie turi gydymo patirtį Vilniuje? Mane konsultuoja VGPUL gydytojas R.Kvaščevičius ir Santariškių vaikų klinikos gydytojas K.Saniukas. Nors pastarasis, yra vaikų gydytojas, bet stuburas ir Marse yra stuburas, o šioje srityje jis yra LT, ir netik, mąsto šviesulys. Be to, jis neturi stimulo mane pjauti, tad, manau, pasiūlys ką nors alternatyvaus. :)
O čiužinio būtinai reikia – abu mano konsultantai rekomendavo ir savo skūrele tai jaučiu. Pasirinkau Tempur lateksinį čiužinį-užtiesalą – kitą savaitę užmegsiu su jais kontaktą. Kas dėl Dormeo, tai prieš beveik 2 mėnesius užsisakiau pas juos pagalves – iki šiol laukiu... :(
Kauniečiai, o ką jūs galvojate apie tą naują procedūrą su elektrodais po 3 tūkst. Lt, kurią tik B.Špakauskas daro?

Nerija

2015-04-20 11:04

miegui skiriame nemazai laiko, todel ir turime pasirupinti jo kokybe. Ciuzinys tai vienas is svarbiausiau prekiu, kuris turi buti kokybiskas ir ilgam laikui. Todel pirkom tempur, tai kokybe nepriekaistinga

brone

2015-04-19 19:04

Na ka pasidziaugiau,kad kone menesiuka rdquo;paskraidziau ant laimes sparnurdquo;,o siandien ir vel grizau i pradini taska,kai reikia is lovos sliauzti keliais,kai skausmas pasieke epogeju ir kai vel teko is kampo issitraukti ramentus ir jaustis beviltiskai.Kaip saves kartais negaliu pakesti.Sedziu,rasau ir zliumbiu.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 27 ir 0 svečių