2015-04-20 11:04
Kaip jau čia rašiau, KT man parodė diskų sunykimą (osteochondrozė) ir ataugėles, ko pasėkoje tirpsta ir daugiau/mažiau skauda dešinė ranka. Ketvirtadienį pasidariau BMR‘ą, kuris papildė diagnozę 2 išvaržomis – 4 ir 5 mm. Kitą savaitę eisiu konsultacijai pas vieną iš savo 2 pažįstamų neurochirurgų, bet ne pas tą, kuris žiūrėdamas į mane jau seniai peilius galanda. :) Turiu rezerve įžymią trenerę G.Murašovą, kuri dabar užsiima visokiais nelaimėliais, bet tik tada, jei yra įsitikinus, jog galės padėti. Maniškio draugas jau 20 metų su išvarža gyvena be operacijos tik dėka kryptingo raumenų tonuso palaikymo. Paskutinius 15 metų darbuojasi pas G.Murašovą.
Pastebėjau, jog čia dominuoja kauniečiai. Skaitoma, jog Kauno neurochirurgai geriausi. Galbūt. Deja, esu vilnietė, tačiau, laimei, turiu priėjimą prie geriausių gydytojų sostinės ribose. Gal atsiras čia vilniečių, kurie turi gydymo patirtį Vilniuje? Mane konsultuoja VGPUL gydytojas R.Kvaščevičius ir Santariškių vaikų klinikos gydytojas K.Saniukas. Nors pastarasis, yra vaikų gydytojas, bet stuburas ir Marse yra stuburas, o šioje srityje jis yra LT, ir netik, mąsto šviesulys. Be to, jis neturi stimulo mane pjauti, tad, manau, pasiūlys ką nors alternatyvaus. :)
O čiužinio būtinai reikia – abu mano konsultantai rekomendavo ir savo skūrele tai jaučiu. Pasirinkau Tempur lateksinį čiužinį-užtiesalą – kitą savaitę užmegsiu su jais kontaktą. Kas dėl Dormeo, tai prieš beveik 2 mėnesius užsisakiau pas juos pagalves – iki šiol laukiu... :(
Kauniečiai, o ką jūs galvojate apie tą naują procedūrą su elektrodais po 3 tūkst. Lt, kurią tik B.Špakauskas daro?