violla

2015-04-23 18:04

Nežinau,konstatuoju faktą: man jau beveik nebūna dienos be depres. Šiandien nelūžinėjau,bet diena be skonio... Buvo tik žodis vienas-REIKIA. Bet aš negaliu panaikinti priežasčių,kurios ne tik primena,bet ir suveda akistaton su šitos ligos lediniu veidu...

Leta

2015-04-23 13:04

Noriu būti reikalinga forumui, nes man jūs reikalingi. Pripratau užeiti ir rasti pažįstamus žmones. Stengiuosi nepasiduoti jūsų ir savo nevilčiai. praeis ta įtampa, laukiu vakaro ir pailsėsiu. Eisiu po darbo pėsčia iki MAXIMOS, pirksiu čemodaną ir krausiuosi daiktus kelionėn. Sekmadienį išvažiuosiu 8 dienom į Austriją. Dėl to irgi rūpinuosi. O noriu džiaugtis - atsisėsiu šalia vyro, autobuse pirmose vietose, priešais bus didžiulis stiklas ir po kojų bėgs kelias...Ir rūpės tik nueit sustojime į tualetą

Leta

2015-04-23 11:04

Aciu mergaites, smagu, kad atsiliepėt, kad nepaliekat vienos su savimi. Rytoj bus geriau, rytoj bus geriau, nešim gėrį kibirais...

Rūta

2015-04-23 11:04

Leta

2015-04-23 10:04

Pavargau nuo visko: nuo darbo, nuo nieko neveikimo, nuo mokymosi džiaugtis tuo, ką turiu, nuo kitų palaikymo, nuo žmonių ir nuo vienatvės. Help my, a to chana...

Vilte

2015-04-23 07:04

labas rytas visiems...visiems geros nuotaikeles, o as isgeriau balintos kavos, palaikiau letai kompanija..)o dabar keliausiu darbuotis siek tiek...

viollaa

2015-04-23 07:04

Išverskit apie ką čia jūs?? Nieko nesuprantu..
Kuris - kieno - koks vardas?
Kas ko bijo - nebijo?
Neskaičiuokit tų megabaitų, nerikiuokit savų kailinių - į parodą gali nieks neatvykt..
Bet gal gerai - toks mūsų gyvenimas, tiksliau, jo sudėtis:)) Baikaukit:)

Leta

2015-04-23 05:04

Labas rytas,
taip, peines mačiau, žaliakalnio šlaitas geltonuoja. Mobilizuoju jėgas darbui. Reikia skambinti, reikia tartis, reikia... suktis. Na, bet dar po puodelį kavos, kviečiu prie stalo. O stalas apvalus, be kampų. Ideali forma, gelbsti esant nesutarimams su kitais ir su savimi

violla

2015-04-23 04:04

Labas rytas,iš anksto ryto. Skubu pasilabinti,nes mano kompas,matyt,užsikrėtė nuo manęs depresija...lūžinėja neprognozuojamai. Bet,kad ir mūsų forumas,kaip matosi, prigesęs...Ką -vakar vakare,net visi arbatos negėrėte? O pas mane gerai,kad ir neužėjote,nes tingėjau spausti sultis.Šiandien iš anksto kviečiu,nes taip geltonai kelia galvas pienės...Sakau,gal jų galvose rasiu atliekamo serotonino?...

vi

2015-04-22 20:04

Nemanau, kad mūsų atveju „dviese supynėse“ yra gera idėja. Be abejo, šis įrenginys yra skirtas dviems, be to, vienodiems svoriu ir šiaip. Tik va, iš patirties žinau, kad kai du juoduliai supasi (bendrauja), į viršų vienas iš jų pakyla tik tada, kai pavyksta dalį savo juodumo perpilti kitam. Su šviesuliais vėlgi ilgai nepasisupsi – jie nepriims tavo juodumos, o tu jų šviesumo. Manau, jog kitame gale supynių turime sėdėti mes patys. Jei mus kas nors džiugina, tai tik todėl, jog mumyse yra kam džiaugtis.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 2 ir 0 svečių