rasa

2015-04-24 16:04

nezinau,as visus metus intensyviai mankstinausi,stiprinau raumenis nugaros,bet man pasake,kad per metus dar bablogejo.jau dabar 3 laipsnio,vaziuosiu i kauna konsultuotis.Vitaminu Bgrupes negaliu,nes man isoperuota skydliauke po vezio,tai kaip mankstintis kad tos mankstos nepadeda,pasake,kad per didelis kruvis turbut buvo.Del vezio negaliu ir jokiu proceduru kas susije su elektra ir t.t.vaziuosiu gultis treciadieni i ligonine,gal reikia daryti magnetini rezonansa,nes gal dar kokio auglio nemato.Net nebezinau ko griebtis.30m ojau turiu 2 grupe,visi darbai apriboti,auginu dukra8 metu,o namie net siurbli uzdraude kilot,tai ka veikti tada gyvenime,tai tiesiog priestarauja mano prigimciai.Ant koju neatsigulus tik 2valandas galiu isstovet,tai knygas skaitau ir internete ieskau draugiu panasaus likimo.

alionka

2015-04-24 14:04

rasai.man irgi 30 metu,bet viso stuburo asteochondroze 3-4 laipsnio ,o yra ti 4 laipsniai,na dar yra vietu kur 2-3 laipsnio!Tai man sake vedejas rebilitologas,kad su mano diagnoze po 10metu -vezimelis!!!dar pabreze jei mankstu nedarysiu!Tai galvoju nekas!dukrai tai jau 13,o sunui tik 6metai,-ar spesiu uzaugint???O ka jums sako???ka reik daryt??

rasa

2015-04-24 06:04

Li niekaip negaliu taves isimesti i savo gmaila,ir rasyti tau laiska,ar tu duomenis gerus parasei?pabandysiu issiusti pora sakinuku,o tu cia i foruma parasyk ar gavai,arba man i emaila

rasa

2015-04-24 06:04

tai kas bus tas nieko gero?nyks stuburo tarpslanksteliniai diskai?sesim i invalido vezimeli?kokias prognozes sako tiesiai?man dar raso ,kad osteochondroze antro laipsnio,kazkokia skleroze,zodzio pries tai nepamenu,tai viskas darosi juosmeninej srity,bet dabar kyla i virsu.kartais uzspaudzia kirksni,kaire koja ir labai skauda koju ciurnos.Man tik 30metu, o kai sako,kad nieko gero,tai geriau tiesiai sviesiai

alionka

2015-04-24 05:04

o man daktare sake,kitiems siulyciau aktyviai sportuoti...kam osteochondroze,bet man ji progresuoja...tai negaliu taip rekomenduoti...sakau tai man tik po bisky bloges...tai sako kokero...!Nenoriu meluoti sako!

Regina

2015-04-24 02:04

sveiki visi,sveika daiva!L5-S1 man operuota pratrūkusi prieš 5 metus, trečią dieną po operacijos jau grįžau namo, tik šiek tiek buvau sugadinusi reikalą reabilitacijoje. Daiva, nepersistenk besimankštindama, ką aš kvaiša padariau, grįžau iš sanatorijos net neišbuvusi skirto laiko, ramybėje praėjo. dabar blūdiju nuo 4-os val.po namus su L4-L5, kuri priš 5 metus jau buvo, tik besimptomė.alergija visiems vaistams tikrai ne malonesnė už skausmą...laukiu MTR birželio pradžioje ir konsultuosiuos su neurochirurgais.neskaudėkit !:)))

dalia

2015-04-23 18:04

aciu, li, vadinasi kazkiek padeda... vis geriau, nei operacija. O su manualine sako, reikia atsargiai, jau labai turi buti geras nmanualista. Kol dar nesirgau esu keleta isbandzius, bet gera tai tik 1 ir tas pats dabar isvaziaves. Ryt baigiaisi mano ambulatorine reabilitacija, sako rezultatai bus po 2 savaiciu. Jau penkta diena kai meginu but be vaistu.

lina

2015-04-23 15:04

del reabilitacijos, man asmeniskai kovoti neteko - tiesiog pasakiau, kad zinau kad priklauso ir dave be kalbu, tik tiek kad poliklinikos turi kvotas.

rasa

2015-04-23 06:04

mano elektroninio pasto adresas rasutyte.rasa@gmail.com

rasa

2015-04-23 06:04

labutis,turiu tokiu p[aciu problemu del stuburo,jei siulo reabilitacija,tai gali pagal tokia liga ligoniu kasa kompensuoti proceduras?As turiu 2grupe,bet del skydliaukes vezio,ar eiti tiesiai i ligoniu kasas,ar turi siusti seimos gydytoja?As esu is Panevezio,gal kas nors yra norinciu pabendrauti is mano miesto ,kur ejo,pas ka ejo,as einu pas gyd.Jonusa.Palieku savo elektroninio pasto adresa,gal kas noretumete pabendrauti individaliai.Nes taip pat svarstau ar reikia tos operaccijo...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių