Vienas

2015-04-28 16:04

Tiems ,kurie pyksta,pyksta,pyksta..
Reiketu suprasti,kad pasaulis ir zmones nera kalti del to,kad mes sergam ir pykti neverta.Neimanoma isgyti nuo depresijos ir tapti laimingesniu neatpalaidavus savo Ego.Tai butina suprasti.
Pasistenkite atsidurti gydytojo vietoje,pas kuri ateina pacientas,gincijasi su juo ir galu gale isejes diagnozuoja jam...

Vienas

2015-04-28 16:04

Vis-gi tikiuosi,kad galu gale iveiksite si tamsu savo gyvenimo etapa,nes depresija tikrai yra isgydoma,nors gydymas daznai buna gana komplikuotas.
O del maisto papildu,zmogaus kvailysciu,neigaliu zmoniu komentaru,pykcio,nesusikalbejimo ir t.t.-viskas tik dulkes sioj beribej erdvej...
p.s. Autoriaus nuomone nekomentuojama,nekritikuojama,neredaguojama ir netaisoma .Ji gali nesutapti su jusu nuomone,bet krimstis del to neverta.

violla

2015-04-28 15:04

Va, ir pralinksmino...netikėtai. Ačiū,tau Aura...
Galiu tik pratęsti mintį apie kosmonautą.
Jeigu šitie sintetiniai super vitaminai-papildai/aš vadinu rsquo;nemaistorsquo;/ gydytų depresiją ar kitas ligas -tada visi katinai seniai vargonais grotų...
Juokingiau, negu juokinga.

jurgita

2015-04-28 12:04

To Zombie

Prašau parašyk man i el.paštą ir aš pabandysiu tau duoti gerų patarymų kaip išsigyditi depresiją ir rasti savo kelią gyvenime.
jurgita.navalinskaite@gmail.com
iki

aura

2015-04-28 12:04

Aš siūlyčiau pabandyti šveikti stresą ir depresiją BIO aktyviais maisto papildais VISION.

Kompleksas stresui įveikti padeda įveikti psichologinius ir fizinius stresus ir sušvelnina jų pasekmes, tokias kaip padidintas nerviškumas, depresija, nemiga.

HIPER
Biologiškai aktyvus maisto papildas rdquo;Hiperrdquo; maisto racioną papildo trūkstamais vitaminais, mineralinėmis medžiagomis ir kitais biologiškai aktyviais komponentais. Rekomenduojamas depresinių būsenų profilaktikai ir palengvinimui.

PASSILAT
Biologiškai aktyvus maisto papildas rdquo;Passilatrdquo; maisto racioną papildo trūkstamais vitaminais ir kitomis biologiškai aktyviomis medžiagomis. Mažina streso padarinius, šalina nervinį jaudrumą ir nemigą.

MISTIK
Biologiškai aktyvus maisto papildas rdquo;Mistikrdquo; maisto racioną papildo trūkstamais vitaminais ir kitais biologiškai aktyviais komponentais. Šalina psichinę ir emocinę įtampą, nuovargį, jautrumą šviesai, triukšmui ir dirgikliams; malšina galvos skausmus, veiksmingas sutrikus miegui.

Pabandykite ir tikrai pamatysite rezultatus!

violla

2015-04-28 10:04

O svenciu ir as nemegstu, isskyrus SV.Kaledas. Jas lietuviai taip moka rsquo;suverksmintirsquo;..Planuoju per jas nusivalyti langus, namu aplinka, daug ka pasodinti siltnamyje. O viena vakara paskirsiu lauzui, bet be saslyku, kadangi, mesos nevalgau. Na, torta valgyti teks ir kitus vaisinti, nes gimtadienis. Dar planuoju padaryti kalna zaliu salotu su tunu. Nesvesciau jo, nemegstu, bet gi zmones uzsuka...

debeselis

Man tai liūdna, kadangi nuvažiuosiu į tėviškę tik kapų aplankyti, labai labai liūdna.....

debeselis

Sveiki.Taip būna, kad dūsauji ir nežinai ką daryti, nieks nepadeda, eini iš kampo i kampą. Gali nusiraminti pasikalbėjus, o jeigu dar pasitiki tuo žmogumi, paveikia, kaip psichologas. Jeigu visai nenurimsti, reikia išgerti raminamų, nes kuo toliau tuo labiau pradėsi jaudintis.
Artėja ilgos šventės, visiems linkiu gerai praleisti, aplankyti mamytes, jeigu jas turite, ar sulaukti savų vaikų ir labai nuostabu, jeigu nepamirš. Visumoj gerų Jums visiems švenčių.

violla

2015-04-28 07:04

Aš turiu savo tvirtą nuomonę dėl meditacijų ir jogos. Jokių patarimų ir pasitarimų nereikia.
O žmogus parašė savo patirtį,nesuprantu,kam reikia ironizuoti. Čia ir yra nuomonių išsakymo tribūna. Ji dažnai labai praverčia,tik mums labai sunkiai sekasi pasakyti viens kitam gerą žodį. Tiek.

doppelgänger

2015-04-27 21:04

Jeigu panorėtumėt man rašyt, galima robis71@gmail.com

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių