vaidas

2015-05-03 10:05

Kiekvienoj vaistinej yra tu papildu . O jai suplonejo tai papildai nepades . Reikia ta koja mankstinti daugiau

dalia

2015-05-03 08:05

O kokie tai papildai, gal galima ne tik pas Jasiuna gauti? Man koja suplonejo, taip baisu pasidare, gal zinot ka daryti?

li

2015-05-02 15:05

Man nuo Katausko tempimu buvo pagereje, paskui staiga reze toks skausmas su visom is to ispalaukianciom komplikacijom. As gal padariau dvi klaidas: po 4 tempimo, pasijutus geriau isejau apsipirkti, gal susalau, gal padariau negera judesi. Uz tai dabar nezinau ka kaltinti. Bent jus merginos, kai tempiates, zinokit, kad slanksteliai atitemti, raumenys netvirti. Tuo laikotarpiu labai jau saugokit save, vaiksciokit kaip su kiausiniais ant galvos.

dalia

2015-05-02 13:05

man po reabilitaciu geriau, dabar pertrauka darysiu nuo proceduru, tik baseina lankysiu ir mankstele reikes daryti, ziuresiu kaip seksis. Noriu dar paklausti, ar jus geriat kokiu papildu?

rasa

2015-05-02 07:05

Gal kas esate daresis stuburo isvarzos operacija ,kai iveda elektroda ir isdegina ta islindusi branduoli. Ar padejo?

dalia

2015-05-01 20:05

Rasai V. Jasiunas man toli, o kiek supratau pas ji reikia jankytis ilgokai, gal koki karta nuvaziuociau... as is Klaipedos. O po tempimo man buna blogai, gal dar veliau, bet dabar jis man netinka. Kiek zinau ir tempimas ne visiem gerai, priklauso kokia isvarza, i kokia puse ir t.t.

dalia

2015-05-01 14:05

del to nedarbingumo, skausmas nemazeja, bet yra ivairios nuolaidos vaistinese ir siaip visur, o ir pinigeliu truputi gauni is sodros, atrodo ir del judejimo ribotumo po 36Lt. kas menesi. Dar neisiaiskinau, jug tyli visi, lyg tai paslaptis butu... Reabilitacija priklauso 2 kart metuose. Jei esi imones savininkas, nereikia savininko mokescio moketi. Dar darbo laikas trumpesnis. Gal kas gali placiau papasakoti?

lina

2015-05-01 13:05

mano ambulatorine reabilitacija ipusejo, bet kol kas esminio pokycio nera - toks jausmas, kad tie skausmai ir tirpimai kiekviena diena vis kitokie, bet kad nors kiek butu geriau tai neatrodo.

dalia

2015-05-01 12:05

siandiena gavau nedarbinguma pusei metu, 50 %. O ka toliau reikes daryti, koja vistiek skauda.

egle

2015-05-01 10:05

laba diena.
ir as rsquo;pasibedavosiursquo;. Pries 2 sav. nustate 11 mm isvarza L5-S1. Kol kas neoperuoja, dave 4 sav. laukti pagerejimo. Kaire koja tirpsta, galiu gulet tik ant desiniojo sono. Po stebuklingo rsquo;kokteiliorsquo; is 5 medikamentu i vena 7 kartus lyg ir geriau, galiu nusipraust, apeit aplink nama. Bet ir siaip dar dolmena ir nimezili skyre gert.
Ar kas nors operavotes pas gydytoja Kvasceviciu Greitosios pagalbos ligoninej Vilnuje?
Sis gydytojas sako yra neurochirurgijos dievas, bet dar galvoju isoperuos, bet jokios garantijos kad busiu kaip nauja tai nera. Juk pasalins tik pasekme, o ne priezasti. O priezastis, kaip suprantu, dazniausiai buna iskrypes stuburas.
Ar kas nors bandete kreiptis pas Carlos is Bolivijos? Ka apie ji manot? Man neurochirurgas uzdraude bet kokias mankstas, bet kaip tai norisi tiketi, kad operacija tai tik paskutine priemone, kai kitos nepadeda...
Grazaus ir neskausmingo savaitgalio.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių