2015-05-05 20:05
Na taip, nors ir sunku, bet visvien reikia kapanotis ir pasistiebus pamatyti saulelydi. Anksciau labai daug skaiciau apie ligas ir visas galejau sau pritaikyti, dabar tik retkarciais kokias naujienas paskaitau, tikriausiai viska esu perskaites nuo A iki Z.) Bet manau visi tuom domisi, kai nezinai kas tau yra. Esu skaites ir psichologiniu knygu, kartais kai kuriuos patarimus pritaikau sau. Siaip nesedziu namie ir nors kazkoks varzymas yra iseinu ir tankiai pakeliauju net ir i uzsienio salis. darau daug ka su savimi, tyrineju viska kas ir nuo ko man taip yra. Dabar pradejau dometis Indijos muzika ir tankiai jos paklausau ypac meditacijos muzika uzvaldo kuna geromis emocijomis. Uzsiimineju joga po 1 val. kasdien. Kadangi mano darbas kompiuterinis ir tikriausiai daugelio is musu jis kasdienos palydovas (Siaip as manau, kad didele itaka kompiuteris daro zmogaus psichikai) tai po darbo visuomet relaksuoju (Dazniausiai vonioje :), nes kitaip negaliu uzmigti. Na visko sau prisigalvoju, kad nukreipti tas negatyvias mintis, daznai pasiemu suni (ji labai prisirisusi prie manes) ir einam kelis kvartalus aplink savo namus kol jegos issenka, tada kazkaip lengviau pasidaro :)Turiu susiplanaves valgymo rezima ir tam tikrus produktus, jau zinau kurie mane blogai ir kurie gerai veikia. Anksciau daug kavos geriau, dabar zalia arbata. Tai va tokia mano kasdienybe. Gal kazkas ka nors ir sau gales pritaikyti. beje malonu butu, kad pasidalintumete ka per diena veikiate Jus :)