gegute

2015-05-06 17:05

Xanax nera toks geras ir nekaltas.. is pradziu atordo, kad padeda, bet po to puikiai prie jo pripratau.. Vartojau ilgesnio poveikio Xanax XR ir paprasta sunkiom akimirkom.. Is pradziu pasirode, kad man jis padeda, bet po to kazkaip pradejau itarti, kad jis pats sukelia nerima :/ paskaiciau internete ir pamaciau, kad tikrai per dideles dozes ir sape ilgalaikis vartojimas, tikrai gali sukelti nerima.. paradoksas. :)Nusprendem su gydytoja, kad reikia man jo atsisakyti.. bet oj kaip sunku buvo.. atrode mirsiu be jo.. nors ir su juo buvo blogai.. zodziu pasibloginau ir taip prasta savijauta su xanax. Po to atradau bromazepama. Jo man uztenka puses tabletes ir net ne kiekviena diena..Dar aisq antidepresantus vartoju. Tai va jau pora menesiu normaliai jauciuos. Bromazepamo vis reciau prireikia. O apie xanax net baisu pagalvoti..

r

2015-05-06 16:05

kažkas negerai tarp mūsų, jei galima kažką pasmerkti, jei kažkas blogai jaučias ir pan. Gal niekas nieko ir nesmerkia, tik kalbasi, kaip kas galvoja.Nelabai sutinku, kad depre reikia kentėti kaip kokį natūralų gimdymą:)) Jei galima pagelbėti vaistais ar kitom priemonėm, tai ir valio.Juk danties dabar neiks negręžia be nuskausminamųjų. Tik gal ta depre kaip sloga-ar 7 dienos, ar savaitė. Kartais žmonės pasveiksta ligoninėje vien dėl to, kad tiesiog pailsėjo, kad jais rūpinosi, suprato, nereikėjo dirbti, lėkti, bėgti, pasijuto ne vieniši ir pan.

guru

2015-05-06 13:05

Man degnuozota visapuse labai sunki depresija su neaiskios kilmes labai stipriu baimes jausmu.Ligos pradzioje buvo atsirades pavojus gyvybei,nes nuo sios ligos ejo velniop sirdis,virskinimo sistema(ka suvalgydavau,ta toj pat isvemdavau).Esu bandes is nevilties nusizudyti.Bet pakliuvau pas gera gydytoja.Su jos pagalba issikapsciau is tos duobes ir jau 9metai pas ja gydausi ir jauciuosi nepalyginamai geriau negu pries 9metus,bet mano atveju manoma,kad vaistus turesiu naudoti visa gyvenima.

Leta

Vieniems iš mūsų pasiseka atsitiesti, kitiems lemta susitaikyti su pasikeitusiu gyvenimu, deja ne į gerąją pusę. Gal tu, guru, geriausiai išmokai sugyventi su tuo kažkuo, kas generuoja liūdesį, baimes, atima norą gyventi? Kaip tau tai pavyko, pasidalink, gal padės Viltei ir Vivai tavo patirtis.
Mano patirtis skurdoka, man padeda vaistai, psichoterapija, problemų, kurios kilo mano šeimoje sprendimas.
O iš kelionės parsivežiau daug dalykų. Važiuojam antrą kartą su ta pačia kompanija, kur daugelis pažįsta vienas kitą. Pernai aš su jais nebendravau, o šįmet pradrįsau.
Na o didžiausįą įspūdį paliko susitikimas su Vokietijos miestelio žmonėmis, kuriame nuo 1633 metų vaidinama Kristaus kančios Kryžiaus kelias

Įveskite į Google paiešką THE PASSION PLAY 2000 ir galėsit susipažinti, kas tai per renginys, pastaruoju metu vykstantis kas 10 metų. O vaidina jį tik bendruomenės žmonės. Labai stebėjausi, kaip jie susitaria, nes tai tik 1633 metais duoto įsipareigojimo suvaidinti, jei atsitrauks maras, ir dabartinio žmonių noro tęsti tradiciją reikalas.
Gal ir mums duoti kokį įžadą, kuris mus suvienytų ir pakylėtų nepaprastam tikslui? Kaip jums patiktų?

zunda

viollai

Tikrai nesutinku.
Jei tai tas juokingas posakis, kad "koks tu man draugas, jei tau nesiseka", tai galima taip juokauti, bet , jei rimtai, tai draugystė ir patikrinama tokiais atvejais. Jei neįmanoma susitaikyti, reiškia, kad nebuvo jokios draugystės, o tik pažintys. Tai ar verta dėl to sielotis?

Roberta

Sunku patarti. Nežinau. Aš mečiau vaistus.Atsibodo juodai. Jaučiu, kad sąmonė šviesėja.Kartais reikia tiesiog prakęsti tuos kritimo lūžius.Aš tai kalbuos tada su geriausia drauge. Ji supranta, kad ne spręsti reikia su manim, už mane, bet tiesiog padėti prakentėti, o pamažu atsirutulioja ir išvados..bent jau aš matau, kad nieko gero man neduoda lankymasis pas gydytojus, tik dar labiau lyg tampu psichologiškai nuo jų priklausoma, tampu tikra ligone.Kelis kartus teko imti biuleteni, kai rodės-numiriau, bet stengiuos dabar iki to neprieiti. Visgi reikia ieškoti priežasčių, kas veda į neviltį. Klausytis savęs labai. Manau, kad pačiai tai reik daryti, aišku, įsiklausant į kitus, bet ne aklai klausant.Nes vienam taip, kitam-kitaip..Jei labai silpna, tai reik savęs neprivartauti-leisti paliūdėti, būti bejėgei. Jei nerimauju-einu dirbti fiziškai. stengiuos dirbą ir poilsį derinti. Ir svarbiausia-ant nieko nepykti. Net ant savęs. Atleisti sau ir kitam.Ir pernelyg nesiknaisioti tik savy ir savo behėgystėj. Stengtis su kitais žmonėm bendrauti. Su linksmesniais kartais pravartu, kad timptelėtų aukštyn. Bandyti savy sužadinti meilę dievui, gyvenimui, žmonėms, gamtai.pačiu sunkiausiu momentu matau išeitį tik šią, bent man tiko-kalbėtis, guostis, nebijoti išsakyti savo klejonių.Bet čia jau tik draugui gali...

Vilte

2015-05-06 12:05

o jus ar nesikreiptumete i gydytoja, kai tavo busena yra tokia-pastovi vidine itampa, didelis nerimas, nemiga, visas kunas, kaip sukaustytas, na, kad lengviau butu isivaizduoti sergant gripu, kai skauda visus raumenis, kaulus, kai ziuri tik i viena taska,vidinis deginimas, per nakti pora panikos ataku.Paskui panikos atakos kiekviena diena ir nakti , akiduobiu skausmas,deginimas, kol veliau vos paejau.Tokioje busenoje ir dirbdavau, bet istverti negalejau ir maldavau tik viena vezkite mane i ligonine...patikekit nei vienam nelinkeciau buti tokioje busenoje.Dabar as jau galiu sakyti esu zmogus, o pirmai buvau ne as...norit smerkit, norit ne, pripazino depresija sunkios formos...toj buklej as buvau puse metu..man nebuvo nuotaiku kaitos, tik pagrindas kunas sirgo....

audra

2015-05-06 11:05

aš metu viską-kas tik gali iškreipti mąstymą.Vaistus, vyną, cigeretes.

sonata

2015-05-06 11:05

Mano seseriai pries 5metus bendrosios praktikos gydytoja nustate depresija,pripratino prie visokiu palyginus pigiu psichotropiniu vaistu.Padetis ne gerejo,o blogejo kol pati pasiprase pas psichoterapeuta.Tas gydytojas NUSTATE,kad jai jokios depresijos nera ir po pirmo seanso liepe per menesi mest vartot visus vaistus,..................................Suzinosiu sio gydytojo pavarde,paviesinsiu tikrai.Socialinio darbuotojo deka,pakeite kita bendrosios praktikos gydytoja ir....po truputi ,aciu dievui stipreja,atsigavineja...Tutbut tokiu sundaktariu pilna,svarbiausia nepakliut pas juos.

Leta

2015-05-06 10:05

Dėl manęs tai visi rašykit kas ką norit, tik neįžeidinėkim vieni kitų. Ir neskubėkim atsikirtinėti, leiskim vėjui nupūsti pauvusius lapus

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių