guru

2015-05-09 19:05

Labai smagu,kad kas rado stebuklinga gydymo buda,bet ka tai turi bendro su depresija:)?

violla

2015-05-09 19:05

Drįstu teigti, kad depre yra gydoma išminties ir valios miksu:). Bet tai daro pats žmogus. Gydosi.

Roberta

2015-05-09 18:05

Esu metus tą efeksorį staiga ir nieko nejutau.kaip ir dabar va metus kitus vaistus. Ir anksčiau, ir dabar-būna sunkių momentų labai, nėra ūpo kabai gyventi, bet žinau, kad reikia, kad visiems ne pyragai tam gyvenime, kad turiu stengtis -suprasti, pažinti, pamatyti džiugesį, prasmę.Esu įsitikinus, kad tik nuo manęs priklauso viskas-nuo drąsos gyventi, nuo pastangų, požiūrio.Kas bus , tas. Pavargau nuo tų rdquo;gydymusirdquo;.Per tv 3 tuoj prasidės neblogas filmas-apie meilę:)

Roberta

2015-05-09 17:05

Labas vakarėlis:) pas mus lyja..Sulaksčiau su dviračiu per smulkų lietų iki parduotuvės.Reik sportuot:)

mila

2015-05-09 14:05

paskaitykit rusu puslapiopse apie "faraonu cilindrus" pabandykit juos tai kazkas fenomenalu,galiu smulkiau parasyt jei parasysit siuo adresu peceva@one.lt

virga

2015-05-09 13:05

O as dar noriu pasakyti del to jautrumo dovanos kitiems, kaip man pavyko. As is pradziu bandziau. Pavyzdziui, per negaliu ateinu pas mama, mamai lova pakloju. O ji man sako - vaikeli, tu pati serganti, nereikia, zodziu, tarsi nepriima. Atnesu produktu - tai kam tu nesei, as grietines turiu, dabar suges. Ir iseinu kaip muse kandus, jos aimanavimu prisiklausius. Nepriima, kaip as isivaizdavau. Pasikalbeti su ja tai reikstu susigincyti, man apsiverkti ir vel labai lengvai pajusti, kad as ne tokia. Irgi is draugu radau pagalba. Dabar jau suprantu, kad man patinka buti atsakingai net ir tada, kai mama sito nesupranta: as vis tiek darau gera darba - jos sanariai nesveiki, jai vis tiek nors truputi lengviau, kai kazkas ta padaro, o jei ji dziaugtis nemoka, tai vis tiek tas geras darbas yra, man pries sazine ramu ir as vis tiek taip darysiu. Ir dabar jau pramokau paimti virsu virs jos nepasitenkinimo ir ji istirpsta. Apsikabinu - vis tiek ta bumbekle mano mama - sakau, kad kokios ten greitines du indelius tureti vis tiek geriau negu netureti arba kai ima del isplautu grindu burbeti, kad nereikia, as sakau - net labai reikia, nes zmogus turi svariai gyventi ir taip vis tiek maloniau. Dabar jau kai taip padarau, ji sau sypsosi patenkinta. Bet kiek man daug ir kartu nedaug reikejo, kad as jos aimanavima ir nepriemima prisijaukinciau...

Roberta

2015-05-09 11:05

Nežinau Leta, likau tik aš pati.Ką sukursiu, tą turėsiu, ne, tai ne. nėra tokių anoniminiųndepresikų:) ir niekas nepadės kaip tik pati sau.Manau taip.

Roberta

2015-05-09 10:05

Rašė tuos, rašė anuos vaistus. Nieks nekaltas -nei vaistai, nei gydytojai. Pats žmogus turi rasti kelius ir takus.Va, baigias darbo diena. turiu dar porą dalykų suderint.Ryt virsiu dilgėlių ir rūgštynių barščius..Pažiūrėsiu šeštadienį euroviziją.Kabinuos už paprastų dalykų, mažų planų:)

debeselis

2015-05-09 10:05

Roberta, ogal Tau reikia, kokio nors draugo pagalbos nusiraminimui, aš galiu padėti.Aš ir ilgą laiką lankiausi pas gydytojus ir buvo tas pats kiekvieną kartą net nepakeldami galvos išrašo vaistus, nors aš ir sakau, kad man ne gėrėja, o atvirkščiai blogyn eina. Tada pakeičiau gydytoją, kuri pasakė, jog reikia ne raminančius gerti, prie kurių buvo mano organizmą jau pripratinę, o gydyti ligą - antidepresantais. Oi kentėjau, kol organizmą atpratinau. Aišku aš geriu dabar seroxatą, jau apie 3 metai. Buvau padariusi pertrauką, bet mano depresija su somatiniais skausmais ir pratęsti.

Roberta

2015-05-09 09:05

Šiandien turėjau eiti pas gydytoją, bet nėjau. Na, ką ji man? Išrašys , nupirksiu, grįšiu.Viskas tas pats. Per tą patį. Man tai nepadeda. Jei kam gerai-tai gerai:)Aš nusivyliau galutinai, kad kažkas kitas padės. Tik aš pati sau. Net Dievas nepadeda. Žinau-prašiau:)nepadeda.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių