smilga

2015-05-12 15:05

Patikrinau savo gardą -vienintelis arklelis liūdi, sugautas dar balandžio pabaigoj. Na keistai tikrai, juk pastoviai atnaujinama antivirusinė. Gal ji paklojo juos vietoje be jokio pranešimo? :)
Bandysiu dar skenuoti. Gal parsisiųsiu kokią kitą AV.

smilga

2015-05-12 14:05

Tai tada aš turiu susirinkusi visą arklių kaimenę:)
Vakar daug kartų bandžiau prisijungti. Vargšė mano antivirusinė -nemokama AVG- niekaip nesureagavo.

rasa

2015-05-12 14:05

taigi vakar ismesta ta lentele musu forume buvo Trojos arklys, virusas, as ju pagavau kiek kartu cia jungiausi, o jungiausi 4.Tai ir arklius naikinau keturis.Gerai , kad antivirusine gera.

Vilte

2015-05-12 12:05

laba visiems...o as kelias dienas bandziau cia pakliuti, bet niekaip nesiseke... ismezdavo kazkokia lentelevis ir viskas....

violla

2015-05-12 10:05

Uzteks cia man tam kartui. Dar mano darbinis bevielis lus...kaip daznai. Parasysiu vakare, jus cia visi visko prisitarkite:))Ir del susitikimo. Bet is karto pasakau: jei atvaziuosiu-busiu tr. ilgiau ir maisto atvesiu ir draugui..bet kaip tam asiliukui, pirma ji reikes susirasti..

debeselis

2015-05-12 08:05

Laba. Dėl susitikimo dar nežinau, nes turiu šiek tiek reikalų, kurių nebus galima atidėti, bet jeigu pavyks, aš pranešiu apie dalyvavimą.
Vilte, būk stipri ir nepasiduok, organizuok, nors ir dviese būsite ir gerai. Sekmės Tau.

Vilte

2015-05-12 07:05

Laba visiems...saunuole mano Leta pagalbininke, as esu gan jautrus zmogus, todel man sunkiau yra ka nors parasyti, paskui pergyvenu, gal ne taip ka parasiau....o pabuti galesime ir ilgeliau, nes tikrai , kai susitiks forumieciai kalbos liesis, kaip vandenelis...)

debeselis

2015-05-12 07:05

graži diena, džiaukimės, šypsokimės, galbūt ir mes sulauksime šypsenų

Leta

2015-05-12 06:05

Buvau Izraelyje, Betliejuj ir prie Kristaus kapo prašiau visiems forumiečiams sveikatos ir ramybės. O Raudų sienoj net eašrelį su prašymu parašiau. Turėjot pasijusti geriau:)
O dėl susitikimo tikrai laikas skelbti registraciją. Atrodo, kad norinčių nedaug. O planuojamas laikas galėtų būti toks: šeštadienį 24 dieną antrą valandą pas Viltę. Iš Kauno išvažiuotume apie 13 val. Ten pabūtume kokias dvi tris valandas. Su savim turėti tiek maisto ir vandens, kiek reikia asmeniniams poreikiams patenkinti. Jei nenorit tartis viešai, mano email zivile2000@gmail.com, tel 687 80 802.
Kviečiu visus surizikuoti ir atvykti. Jeigu jaučiat, ką dar reikėtų aptarti, pasidalinkit. Viltei tai didelis išbandymas, neapsunkinkim jos papildomais rūpesčiais

Roberta

2015-05-12 04:05

Ne nuostabi aš, tik stengiuos.Nes nėra kur dėtis.Bet kaip bus, tai neaišku.Vakar nerimavau visą dieną, bet dirbau ir tiek, nes jei atsigulčiau ir gulėčiau, būtų dar blogiau. Kai ką nuveikiu-bent tuo pasidžiaugiu.Vis ne veltui diena.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių