Leta

2015-05-14 08:05

Laba diena,
manau, kad ir aš pasivaikščiosiu šiandien, būtų griekas nepavaikščioti pajūriu.
Aš irgi norėčiau turėt mobilų internetą, bet įsivedėm Zebra paprasta, isipareigojom dviem metams. e to, tas bevielis dar gana netobulas. Gal kada vėliau. Ir taip visokių tų ryšių, omnitelio ir bites telefonas, paprastas telefonas, tai susidaro visai nemaži mokesčiai. Jau kai išeisiu į pensiją ieškosiu optimaliausio varianto.
O tai kad praeiviai susierzina, paskaitę mūs forumą, nieko nepadarysi. Aš pati irgi susierzinu, kai neatitinka mano požiūrio. Net ir šito forumo kitose temose. O turėčiau nesikišti. Juk kas ką nori, tą rašo. Taip ir su depresijos oponentais.
O seroxato nutraukimo sukelta man reakcija akivaizdžiai nyksta. Tai ir toliau vartosiu tik remeroną.
Kaži kur dingo Violla, gal kas žinot?

Leta

Laba diena,
Aš irgi norėčiau turėt mobilų internetą, bet įsivedėm Zebra paprasta, isipareigojom dviem metams. e to, tas bevielis dar gana netobulas. Gal kada vėliau. Ir taip visokių tų ryšių, omnitelio ir bites telefonas, paprastas telefonas, tai susidaro visai nemaži mokesčiai. Jau kai išeisiu į pensiją ieškosiu optimaliausio varianto.
O tai kad praeiviai susierzina, paskaitę mūs forumą, nieko nepadarysi. Aš pati irgi susierzinu, kai neatitinka mano požiūrio. Net ir šito forumo kitose temose. O turėčiau nesikišti. Juk kas ką nori, tą rašo. Taip ir su depresijos oponentais.
O seroxato nutraukimo sukelta man reakcija akivaizdžiai nyksta. Tai ir toliau vartosiu tik remeroną.

Leta

Laba diena,

Leta

O jei ir išsisėmėm, tai kas čia ypatingo. Geram šuliny išsemtas vanduo vėl pakyla. O šitas forumas visada atgyja:)

Roberta

O aš kursuose,mokausi. Sunkoka, bet manau,kad reikia judinti smegenis.Gerai kad yra bevielis internetas.Kažkaip įpratau ir jau be kompo sunku.Mokausi,vakarais einu į kavinę, vaikštau..Nuo įspūdžių ( o dar darbo reikalus telefonu tvarkau)sunkoka užmigti. Užplūsta ir nerimo,beprasmybės jausmai,atrodausau pati žiauri nevykele. bet bandau nuvyti per prievarta tas mintis ir einu tiesiogine ir netiesiogine to zodzio prasme..Labai fainai, debeseli, kad vaikstot. Tai tikrai ramina. Tik reik nugalėti ta išglebimą, tiesiog prisiversti. Jei turit drauge,tai lengviau.

debeselis

2015-05-14 06:05

Laba visiems. Na nežinau, kaip atrodo ar čia mes iš pasileidimo aimanuojam, ar ....Turbūt žmogus nesupranta, juk kiekviena liga yra skausminga ir nežino, ką reiškia sirgti depresija. Čia tik ne liūdesys, jei taip suprantama, bet jeigu taip suprantama, ką darysi, aš nesmerkiu tokių žmonių, jiems taip atrodo. Ką jaučia sergantysis , nieks kitas nesupras, tik tokią ligą turintis. Visiems yra dera, kai sveiki.

r

2015-05-14 04:05

Kaip smagu, kad yra stebėtojų, ekspertų, kurie įvertina:))

zunda

2015-05-13 20:05

Ne į temą :)

Psichiatrinę ligoninę aplanko inspektorius. Iš karto susitinka su
direktorium ir klausia:
- Pagal ką jūs nustatot, ar asmenį reikia uždaryti?

- Paprastai, mes pripilam pilną vonią vandens ir leidžiam pasirinkti
- šaukštelį, puodelį arba kibirą ir paprašom ištuštinti vonią.
- Aaa, nes normalus žmogus imtų kibirą.
- Ne, normalus žmogus ištrauktų vonios kamštį. Jums lovą prie lango ar sienos?
sienos?

Leta

2015-05-13 18:05

Labas vakaras, grįžau is dvieju dienų seminaro, o čia ir forumas atsidaro. Ir kaip įprasta ir paputojančių yra. Gyvenimas gražus. O ryt važiuoju į Palangą anūkų ganyt. Labanakt.

zunda

2015-05-12 20:05

D

Ačiū. Kai skamba tokia muzika žodžiai nereikalingi. Ir visai nesvarbu kiek kartų girdėta, vis tiek norisi klausyt dar ir dar.

Niekaip negaliu atsipeikėt po sesers laidotuvių. Vis dar laukiu ateinant. Labai pavargau psichologiškai, nerandu išėjimo iš šitos būsenos.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 5 ir 0 svečių