violla

2015-05-19 15:05

Forume, matau, diena apyštutė...o aš tik ką grįžau iš darbo.
Ir noriu pasakyti, kad esu pan., kaip ta anekdoto beždžionė: ir graži, ir protinga-todėl nežinau kaip į visas puses papulti, nes norai dideli. O juos ima ir perbraukia neplanuotos situacijos. Neatvažiuosiu į pasimatymą- niekaip negaliu. Visgi, tenka išvažiuoti į Vilnių, į netikėtai suorganozuotą seminarą vėl ir vėl, kur bus dalinami žinių rdquo;maišairdquo;, reikalingi mano naujam privat. darbeliui. Taigi, vis dėl tos duonos ir žaidimų - nė kryp iš kelio ar takelio. Labai atsiprašau už pasimėtymą-toks tas gyvenimas.
Tikiuosi, kad jis įvyks visvien, lauksim įspūdžių čia:)

dalužė

2015-05-19 15:05

Pati esu daug isgyvenusi-visa gimine beveik paskendusi alkoholizmo liune.Vaikyste ir jaunyste prisimenu kaip koki pragara.Pati esu ne karta bandziusi eiti susinaikinimo keliu...Bet vis tas vidinis balsas,kad tai laikina,kad isaus mano sviesi diena.Jau tapusi suaugusi,savarankiska,pradejau tobulinti save,visomis jegomis pamirsti praeiti.Bet zaizdas gydyti vistiek reikia,nes kunas nusilpes-nerimai,baimes...Esu pazadejusi sau pradeti nauja savo gimines etapa,nutraukti ta prakeiksma.Nera lengva,bet sakoma kiekvienas kelias prasideda nuo zingsnio.
Manau mano sielos zaizdos isauke depresija panikos priepuolius.Gal tai mano kelias,kuris veda i issivadavima...
P.s. mazoji mano ispazintis.

dalužė

2015-05-19 14:05

Atleiskit uz tokia erdve,mano triju metu sunelis padeda rasyti

dalužė

2015-05-19 14:05

Labutis visiems!Noreciau pasidalinti savo mintimis.

Kas mane liudina ar neramina,manau mano sielos paklydimas tarp proto ir jausmu.Sako,pastarieji,tai be reikalo iseikvota energija.Mano problema tame,kad nutolau nuo savo sielos,gyvenu pojuciu pakopoje,todel ir kenciu.Gal mes esame tos sielos,kurios pavargusios nuo isorinio pasaulio?Gal ta iproti(kreipti demesi i pasaulio karnavala)iveiksime kartu,man vienai yra sunku...

Leta

2015-05-19 13:05

Lygiai taip pat rdquo;gydordquo; mus ir šio forumo oponentai.
- Nustokit sirgti, nustokit skųstis, netingėkit, nekalbėkit apie vaistus...
- Na ir kas iš to, nesiskundžiam, nekalbam, pasiskelbiam sveikais, su vėliavom žygiuoujam sveikuolių priekyje.
Tarsi būtų įmanoma psichinius procesus suvaldyti proto ir valios pastangom.

Roberta

2015-05-19 12:05

Tai vadinas rašau, mąstau ne taip,jei sakote,kad vandens nerasiu:) na, aš tikrai manau, kad viskas psiklauso nuo nuostatų, požiūrio,tam tikrų minčių, tad manau, kad tai reikia keisti,mokytis pažvelgti į viską kitaip kiek. jei turimas požiūris, nuostata verčia kentėti, matyt, nėra tinkama.bet gal aš ir klystu. jei būčiau šaunuolė visažinė, zinanti tiesą, turbūt nelįsčiau tokius forumus. ieškau atsakymų..čia, kažkur dar, svarstau, galvoju. Galbūt ryt galvosiu kitaip, kas žino...Tad klausau kitų,man įdomu, klausiu. Žinoma,ne viską gal suprantu iš Jūsų ką gaunu. Gal aš ko nemoku perteikti, ką jaučiu,galvoju. Tiesiog kalbamės ir tiek.

Roberta

2015-05-19 11:05

Leta,ka noretumete man patarti konkreciai?kazka ne taip rasau?

Leta

Arsiprašau, ne šuliny (Kur?), o šulinį (Ką?)

Leta

Tame ir esmė, kad ne laikas lems, pakeisi tu mintis ae ne. Pasiimk visą pasaulio laiką, jei užsiimsi beprasmišku darbu, nieko neišeis. Šuliny reikia kasti ten, kur yra vandens.

Roberta

Zinau,kad nelengva:)bet ne viskas is karto.Viskam reikia laiko..

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių