x

2015-05-23 07:05

kokia nesąmone- kai daro gera vyna, nededa jokiu mieliu.

Maja

2015-05-23 07:05

Liūdna ir graudu Graudu ir liūdna Pavasaris skaityk pragertas greit vasa
ra o cia ir ruduo Va taip ir gyvenasi
Bet svarbiausia kad su jais dar kazkas
gyvena Niekas nedomina niekas nedžiugi
na Va taip ir praeina musu gyvenimas
Jiems tai nesvarbu kaip gyvent svarbu
kas alkoholio būtų Bet žinok miršta ir
jie Vida o kiek metu tavo diedas stip
riai geria?

vida

2015-05-22 19:05

mano vyras geria jau nuo velyku ir nieko. jau menesis. neserg, tik sneka nesamones. gal alkooholis vaistai? geria juodai vienas kol nugriuna ir nnet apsisisioja. liudna ,gaila , ir pikta. nuvesi iligonine, isplaus, kad vel galetu gerti laimingas.taip jau buvo gal 10 kartu.

nomeda

2015-05-22 14:05

as isgeriu bet su norma kartais is neturejimo ka veikt o kartais vyruj padedu gal jam mazeu liks bet kas is to .man liudna o vyro nekenciu uz viska ir saves nekenciu as noriu kazko kad pasikalbet ir gal kas zino kad kur uzkalba nuo gerimo nes gydytis vyras net negalvoja
nes skaito kad jis negere o taip atspalaiduoja nuo streso ir pailsi nuo darbo o mane varo tai nuo proto toks elgesys taip ir save zlugdau ir nemiela nieks aplinkui

debeselis

2015-05-21 19:05

Vėl rdquo;pasizymėjordquo; alkoholikė,citata:

Pas pažįstamus Kelmės rajone apsistojusi 28 metų mažeikiškė kartu atsivežė ir nė mėnesio neturintį sūnelį. Rytą pabudusi pastebėjo, kad šalia jos gulintis kūdikis – negyvas.
Socialiniai darbuotojai sako, kad nė mėnesio neišgyvenęs mažylis buvo penktas jaunos moters vaikas - trys vyresnieji gyvena su savo tėvu, ketvirtą augina moters giminaitė. Apie kūdikio mirties aplinkybes pati moteris mažai ką gali pasakyti.rdquo; citatos pabaiga

Kada bus gana???

Miglė

2015-05-20 17:05

nesupratau,ar jus turite su baltu uzrasu? jei taip, tai as turiu be

jurgita

2015-05-20 16:05

KODEL NESIKREIPI PAS DAKTARUS?

Dagnė

2015-05-20 12:05

Šiandien 90 dienų, kai mano vyras girtas. Gėrė nestabtelėdamas nei 1 dienai. Bet jis jau ir negali sustoti gėręs. Gal kas nors žinote, kiek žmogaus organizmas gali atlaikyti tokį krūvį.

liepa1

2015-05-20 09:05

Kam yra lengviau: alkoholikui atsisakyti vartoti alkoholi ar visiems saikingai gerentiems ismokti svesti ir linksmintis be alkoholio?

Maja

2015-05-20 09:05

Pati žinai kad prisvajoti galima daug
ir ilgai o padaryti nera taip lengva
Aš toks zmogus kuriam sudetinga viska
mesti palikti ir dingti jam is akiracio
bet kur Ačiū už numerį gal prireiks
Na o tu viena gyveni ?,Man geriau bu
tu kad jis dingtų is mano akiracio bet
gi neisveši zmogų į mišką

Grįžti į

Dabar prisijungę