violla

2015-05-20 19:05

nesupratau vėl...apie Viltę pradėjau rašyti aš,o užkibo anonimo vardas. Gal mano nagai per ilgi?
Sorry.

Naujoke

2015-05-20 19:05

tai va, mokausi mokausi ir viska tuoj pat pamirstu.Nzn kaip islaikysiu iskaitas, sako , kad visi islaiko , bet tai man visai ne i nauda, juk jei ir pasirasys destytoja , o as nemokesiu, kokia is viso to nauda.Bjaurus tie vaistai , ir dar gydytojai pradzioj juos skirdami neispeja apie pasekmes.Tai kazin ar kazkiek atgaivins atminti tas ginkmedis ar bilobilas?

violla

2015-05-20 18:05

Dar. Draugiškai,bet šį kartą paoponuosiu guru.
Ne stebuklas ir tie naujos kartos vaistai.Gal tik geriau saldžialiežuvauja firmų atstovai, gydytojai iš paskos už kitas paslaugas, vaistininkai inertiškai arba amatininkiškai. O pats nusidėjiškiausias reklameris visoj Lietuvoj yra p. Akramas,kuris net nemirktelėjęs pila cheminius ir rsquo;natūraliusrsquo; papildus kaip panacėjas per TV, kiekv. sekmadienį: rdquo;jums tabletės-mums pinigairdquo;. Ir svaigstame pasirinkime.
Be vaistų apsieiti dažnai neįmanoma,bet kad nauji tokie nekalti,na, nėra taip. Atmintį ir greitą orientaciją - kerta,kaip dilgę...

violla

2015-05-20 17:05

Ir smagu, kad čia visi rdquo;dedardquo; kalbos:) Taip ir toliau. Tęskime. Tieskime tą savitarpio pagalbos liniją kuo ilgesnę.:)

violla

2015-05-20 17:05

Lengviau rsquo;ant širdiesrsquo; pasidarė, kad negaliu atvažiuoti į susitikimą-prisidėjo dar viena rimta priežastis: užpuolė šiandien baisus skrandžio uždegimas, tai vaikštau mėlynai balta..bet nieko, tokios ligos praeina. Va, depre, tai ne skrandžio uždegimas...

Naujoke

2015-05-20 15:05

beje , pamirsau parasyti , kad nesu jauna, gal jus pagalvojot, kad mokausi , tai esu studente.Man 50 metu.Tik tiek , kad mokytis niekad nevelu ir ziniu nebus perdaug.Tiesiog cia kursai, atsinaujinti senas sovietmeciu igytas zinias.

Naujoke

aciu kad priimat i savo tarpa ir patariat.Sokolado tai as ir taip daug valgau:)reiketu mazinti del svorio.O siaip kasdien darau mankstele, na kokias 20 minuciu.O ginkmedzio butinai nusipirksiu.Bet vistiek galvoju - man gydytojas sake , kad vaistai atrofuoja smegenis, tai gal ta zala jau padaryta ir nemaza...:(

guru

Sokoladas gerina smegenu medziagu apykaita.

dalužė

pPabandyk valgyt riesutu,daug zuvies(omega-3),atsisakyk riebalu,siaip visokiu saldumynu,priemaisu.Nueik i aerobika,isirasyk i koki bureli,nueik i miska ar parkeli pabegioti.Pradek sekti savo mintis,rasyk dienorasti,rasyk mums...
Mesk po truputi chemija is savo organizmo,tai trumpalaikis pagerejimas.Gyvename tokiame amziuje,kai kazkas nori krauti pinigus kitu saskaita(chemijos monopolis)
Kol dar gali savo jegomis kontroliuoti save-pirmyn!Jei ne-kitas tave kontroliuos.

Naujoke

2015-05-20 14:05

sveiki , daug cia skaiciau, sutinku su jusu nuomonem ir ne, bet dabar noriu pasiteirauti ar nuo vartojamu raminamuju vaistu ,tokiu kaip leksatonilis, chlonozepamas jums netrinka atmintis.Sedziu dabar kursuose , o galvoje tuscia.Uzsirasineju sudetingus terminus, ir bijau , kad neismoksiu ju.Pasidalinkit savo patirtim-vitaminai atminciai gerinti, proto manksta ar dar kas nors...vaistu kolkas negaliu mesti.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių