2015-05-29 05:05
Na, taip, manau čia jau ne kuklumas, o tikrai išdidumas. O kaip tada tie, kas prašo gatvėse ranką ištiesę. Na, visokių yra, yra kas naudojasi tuo, tačiau tikrai daug žmonių sunkiai labai gyvena ir turi remtis į kitus. Tai kaip tada jie? nepasakytum, kad turi paminti savo išdidumą. Tai, turi, tačiau ir turbūt išmoksta pasidžiaugti ir pasitenkinti ir kito teikiama pagalba. Žinoma, šis atvejis kitoks:)) Norėjau tik padaryti sau ir kitam mažą žaidimą, tiesiog šiaip sau. negi negali būti taip, kad ir duodi tiesiog šiaip sau, ir imi tiesiog šaip sau. Ir abu džiaugiasi. Tuoj prisipaišom sau -ak, nenoriu likt skolinga, ak, man taip smagu būti išdidžiai. Aš tik pati. Žinoma, smagiau duoti, tačiau priimti dovaną irgi ne mažiau smagu ir tiesiog kaip vaikui pasidžiaugti atrakcija. Gal tiktų mums į viską lengviau pažiūrėti, tai mažiau bus tų depre būsenų. Juk negalima visko suskaičiuoti, kas kam kada skolingas buvo fizinių ar materialių, davsinių dalykų. Dariau tokį darbą, dariau gerokai, kokius 5 kartus, pigiau nei man privalėtų mokėti, tiesiog įsijaučiau, ir negalėjau numesti bet kaip. Na, po kelių dienų man vienas žmogus visai iš kitos operos pasiūlė likutį nuo vieno projekto. Sakau-o ką aš turėsiu daryti. Sako, nieko, tiesiog liko pinigų, galvojam, kad ir Jums reiktų skirti. Nedidelė ta suma, bet nelabai prabangiems kvepalams užtektų. Juk būna, kad kartais LABAI LABAI kažko norisi. Maža užgaida ir tiek. Ką norėjau pasakyti-kad kartais mes kažkam gero ar nemokamai padarom, kartais mums kažkas visai netikėtai ir visai nebūtinai iš to pat žmogaus. Dar būna, sako, va, aš jam gero padariau, o jis manęs , na, tipo, su gimimo diena nepasveikino ar dar ką. Aš manau, kad jei jau darai kam kažką gero, tai kaip Dievui į rankas ir negalvoji apie padėkas ir atsilyginimus. Nes darymas gero ir laukimas padėkų ir atlygių yra tik savo ego tenkinimas.Kartą aš gavau iš pajūrio vienos mažai pažįstamos moters dovanėlę. Irgi pasakė eit pasiimt į stotelę tą ir tą valandą. Gavau taip gražiai supakuotų stintų, pajūrio akmenėlių. Man smagu buvo, manau, kad ir jai:))Beje, vakar pati sau pirkau kvepaliukus, na, nebuvo kainos parašytos, bet kvapas man patiko-toks lengvas ir vaikiškas, lyg pavasaris, na, galvoju-kiek jau ten kainuos, tiek, jei ką-kortelėje turiu dar pinigėlių. Na, pervaro per tą aparatą-ogi...9 Lt:)))))))) Išėjau besijuokdama iš savęs:))) Bet ta atrakcija man visai patiko:)))Labai gerai-galėsiu purkšti negailėdama:)) O šiaip tai atsidariau nete kvapunamai.lt, tai ten yra visokiausių aliejų masažui, kvėpinimuosi, ak, kaip užsimaniau. Anąkart per tv ta Laisvė Kiškūnė (lyg tokia pavardė) šnekėjo apie tai, kaip dabar reiktų džiovintis visokius žiedus, lapelius, paskui juo dėti tarp rūbų, puošti namus. Yra aprašų, kaip pasidaryti gėlių žiedų užpilus. Ten kažkaip nuskini, padedi saulėje lyg vandeny, paskui jie atseit teikia energijos, jai pasitepi, kvėpuoji. Na, reiktų kur rimčiau pasiskaityti, o mūsų Violla tikrai apie tuos dalykus daug nusimano, manau.