2015-05-24 08:05
man jau nugara skauda kazkur 6 metai,su pertraukomis.viskas prasidejo nuo, kad buvau is pradziu susilenkusi, po to atsitupiau,atlikinejau buitinius darbus. ir nuo buvimo tokioje padetyje man surakino.skausmai atsirado juosmenineje dalyje. savaite negalejau pasijudint. i gydytojus nesikreipiau, nes negalejau net pajudeti, ir maniau, kad perpute.taip praejo savaite. skausmas nurimo, ir vel pasijutau gerai. praejus keletai menesiu man vel skausmas atsinaujino, bet kitokio pobudzio, daugiau istisai maudziantis, ir nenurimstantis juosmenyje. negalejau taip, kaip noriu sedet, stovet, vaiksciot,miegot.buvo momentu, kad is skausmo negaledavau uzmigt, ka kalbet apie darbus.kreipiausi i gydytojus,padare rentgeno nuotrauka.nustate osteochondrozinius pakitimus.daugiau nieko jie man nepasake, nieko neranda.bet kas is tos nuotraukos,tik parode, kad pakitimai. bet issamiau nieko. prasiau, kad siustu atlikti kompiuterine tomografija, bet gydytojas tik pasake, jei nori po skalpeliu, prasom. na , kol vaikstau nenoriu. bet skausmas jau keli metai istisinis.pavargau nuo skausmu.. gal kas turi patarimu?