Agnė

2015-06-09 10:06

Ar meilę Dievui ,žmogui vadini romantika? Aš be tikėjimo ko gero neturėčiau į ką atsiremti,nes artimi žmonės dar silpnesni.

Roberta

2015-06-09 09:06

Ką turite konkrečiai omeny?nesu tobula, bet stengiuosi save auklėti..apie tai ir dalinuos...ne kitiem siūlau, tik garsiai čia mąstau, kas galėtų padėti gyventi...kuriuo keliu aš bandau eiti...

Roberta

Depresija rodo, kad žmoguje per maža TIKĖJIMO. Reikia padaryti širdy vietos tikėjimui, meilei dievui ir žmogui.mes linkę skirstyti žmones į gražius, negražius, storus, plonus, turtingus ir ne, kažko pavydim, bandom kažką nustumti, įsižeidžiam, kai kas nuvilia, kai ko negaunam, kai musų negerbia, nesiskaito ir t. t. nežinau, man atrodo, visi mes lygūs, tik vieni kenčiam vienaip, kiti kitaip. Bet jei širdy bus tikėjimas, būsim stipresni.Pakelti širdis ir akis į dangų reikia. Visom prasmėm:))Geros visiems dabo savaitės:))

Roberta

Labai pritariu Daluzei ir Dinai. Aš kasdien vis stiprėju eidama būtent tuo keliu, apie kurį jos rašo.Nors va penktadieni buvau apipilta kaip ir pamazgom prie kelių žmonių. Taip norėjosi ir savęs gailėti.Ir pykti, jaustis bejėge.Bet kažkodėl nepuoliau į depresiją.Stengiaus išsiaiškinti, kodėl taip yra su manim-kuo aš pati kalta ir t. t. ką galiu keisti savo viduj, ar išoriškai. Kitų žmonių nepakeisi, pasaulio blogybių neiveiksi. Tik pats gali keistis ir turėti kitą poziciją. svarbiausia-savo dvasią stiprinti, o tada ir kitų pyktis ar išdavystės bus kaip nuo žasies vanduo. Bet čia ilgas kelias..esu silpna, bet nepalūžusi ir nekeikianti gyvenimo nei savęs.

doppelgänger

2015-06-09 08:06

Zundai

Ačiū už Stingą. Mėgstu jį.

doppelgänger

2015-06-09 08:06

Zundai

Žodžiai gali būt labai svarbūs ir jais čia reiškiam savo mintis, gal jais kartais padedam vienas kitam, aš dažniausiai tik apipavidalinu savo emocijas, gal per mažai iš manęs grįžtamojo ryšio, per daug individualizmo. Esu akimirkos emocijų žmogus, jos gali trumpam stipriai užvaldyti, bet privalumas, kad negatyvo banga gan greit ir nuslūgsta. Tuom nenuvertinu savo emocijų, tokia tik raiškos forma.

doppelgänger

2015-06-08 23:06

Zundai

Mielai sukirsčiau ledų, mėgstu. Bet laike pasimetęs: užmiegu, atsibundu, jau į darbą, vėl filmai, vėl nežinau, kada miegosiu, bardakas:)

virga

2015-06-08 20:06

Vadinasi, taip: sedintiems duobese - jokiu nusiminimu, bunant tokioje privilegijuotoje padetyje, lyginant su sutinanciu gyvenimo pavirsium. Dirbantiems - valio! Darbas, kaip zinome puosia. Toliau - iliuziju medziu nelaistyti, trasomis nepeneti ir informuoti mus visus apie tai, kas vyksta, kai jie auga arba neauga patys. Del statybu - cia jau ne statybu reikalas, jei po ju teritorija esam priversti vaikscioti, o gyvenimo darbininku. Kaip mes vaikstom po statybas? su salmais? Tai prasom uzideti, tai kritinejimai i duobes nebus tokie skausmingi ir lomkes nebus tokios nemalonios. Tai va. Be to, visai neaisku, kur Roberta. Jei jau tvarka, tai tvarka. Ja gerbdama, pasakysiu, kad nusipirkau cainika ( arbatini) sudegintojo vietoje. Spindi ir ziburiuoja, o kai vanduo uzverda, tai ima snypsti, o paskui sau svilpia. Taigi, rodos, jis cia apsigyveno ilgam, nes sudeginti toki nera jokiu sansu.

zunda

2015-06-08 19:06

Vakaras atėjo anksčiau, bet vakarotojų tai nėra. Kaip tai mes prasilenkiam laike.

Ir ledų dar visų nesuvalgiau. :)

vi

2015-06-08 19:06

Užsiregistruoju... Sėdžiu duobėje ir nenoriu iš jos lipti, tad geriau patylėsiu. Nes dar kam gali pasirodyti, jog čia labai faina...

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių