Vilte

2015-06-11 17:06

laba visi...o mano darbo dienele prasidejo nuo sesiu ryto iki17val.O dabar gryzau is darzo, ravejau pasarinius runkelius.Ir negaliu sakyti, kad pavargau, anksciau, kai buvo visai blogai, net sunku budavo pakelti telefono rageli...ar taip ,koki darba dirbti.Aisku gyvenu as dabar su vaistais, bet, kai zmogus nuo ju geriau jauciasi, tai as pries vaistus neturiu nieko pries.Antradieni vaziuosiu pas psichiatre vaistu issirasyti, galvoju, kad reikes po truputeli mazinti.

megė

2015-06-11 16:06

kazka sumaisete,senjorita;)

megė

2015-06-11 16:06

rasau tik uz save:)

zunda

2015-06-11 15:06

Mei

Sulapnojo uogas, o norėjai ledų, tai jų dar turiu. Nevalgytų. :))))
O kaip tą bobutę su žemuogėm prisišaukt ? Net seilė nutįso pagalvojus apie kvepiančias, ant smilgos suvertas.

Vėl pasvajojau :)

Roberta

2015-06-11 14:06

Labasvisiems, rašo bitė devyndarbė:)). Kažkaip užsikraunu aš tų darbelių kažkaip netyčia kažkaip nežinau kaip:))Pas mus nelyja jau kažin kiek laiko. O taip būtų gerai naktį pabusti nuo lietaus šniokštimo....

dalužė

2015-06-11 12:06

Sveiki!
Vakar ir man buvo sunki diena,bandziau speliote del ko,gal tiesiog kazkas genetisko islenda ir tiek-nebuvo nuotaikos,nebuvo jegu daryti ka.Zinau,kazkas sakys,va tikinti ir ta serga...
Visi mes netobuli,ir ta musu meile netobula,gal todel ir sioj rdquo;asaru pakalnejrdquo;...Kai mes sergame,visos mintys tik ir sukasi apie tai.Sunku ignoruoti,kai tau kas skauda.Kas musu valioj stengiames gydyti,kas ne-as palieku Dievo valioj.Kartais pagalvoju,net tos ligos duotos mums del priezasties.

zunda

Mei

Atsargiai, nenuplėšk kvarbatkų.:)))
Ledų gausi, o vaišės vyksta virtualioje erdvėje, tai ir kūnas liks patenkintas. Gal dar ko nors?

megė

rsquo;rsquo;zmones tokiersquo;rsquo;...rsquo;rsquo;zmones kitokiersquo;rsquo;...visokiu yra ,buvo ir bus,ko cia stebetis,nesuprantu.Jei butu mano valia,ne pati save gydyciau,o kai kuriuos ,kurie yra aplinkoj ir kurie ,atrodo,sveiki.....

zunda

2015-06-11 11:06

D

Na, bet tu ir draugas. Mes su violla bijom, aimanuojam, o tu ne paguodi mus, bet vis lauki dar daugiau žaibų. Negausi tu nei ledų, nei šerbeto. :)))

zunda

2015-06-11 11:06

viollai

Nepyk, ledais šiąnakt nevaišinau. Buvo kelios nemiegotos naktys prieš tai, tai "atsijungiau" anksti. Atvėso oras, tikra palaima užplūdo. :)

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių