Anonimas

2015-06-13 17:06

atsiprasau Robertos- bet as as labai bijau kancios..jus gal nematete jos akiu gal negirdejote aimanu tik tuomet suprantu jusu pasakyma. as tai visa maciau ir girdejau budamas prie artimo ligonio lovos tai mane pazeide ir visi mano racionalumai dege akyse..tie prisiminimai mane dar kartais pakelia per sapna..sakysit esu kaip jus cia sakot?- silpnas ar dar blogiau. sakykit.. nieko nebijau taip kaip kancios ir turbut niekad nestosiu bijoti.
o kas nenori dziugaus laimingo gyvenimo? o koks gyvenimas yra prasmingas laikomas nelabai zinau zinau kad nuomones issiskirs. mirties bijau bet ne paniskai ir gal todel kad tikrai kad nepazystu. studentavimo laikais mirtis man buvo tokia ne man..kazkam..tokia teoriska o gyvenimas parode greit ka kita todel zinau tik viena kad su ja reik elgtis garbingai. negaliu apie ja ka tai pasakyti daugiau kalbekit kas zinot bet labai ilgai gal nesustokit su saiku visai reikalinga manyciau.

Vilte

2015-06-13 17:06

na va jau braskininke gryzo, vaisinu visus...tik nezinau uzejo dabar kazkokia man liudnumo bangele, sedziu ir verkiu...

dalužė

2015-06-13 13:06

rdquo;Susitinka koridoriuje psihologijos profesoriai,vienas klausia:ei,tau gerai,o as kaip?rdquo;.Neima juokas ar ne,nes zmones kartais rdquo;zinordquo; kaip kiti jauciasi,nezinodamas ka pats jaucia.

virga

2015-06-13 12:06

Na, gero savaitgalio, kad ir lietingo! Pagalvojau, kad nors apie medu dabar jau supratima turesiu, siemet dar nemaciau nei vieno drugelio ir nei vienos bites! Ir muse, tarp kitko, susitikau tik viena, nors ir ta pati kaip is pernai metu atsikelus - kazkokia sulysus ir nedziugi, lyg depresijos apsesta. As si savaitgali praleisiu namuose, pabandysiu uki kiek pasitvarkyti, nes gerokai apleistas, tai tiems, kurie i gamta ar i kaimus - sekmes, sekmes, sekmes!

Vilte

2015-06-13 10:06

Laba visiems...netoli mirties esu ir as pabuvojusi, dabar like pasekmes, bet dekui gydytojams,kurie kovojo uz mano gyvybe...aisku ir as kovojau ...
Bet dabar noriu parasyti apie tas braskes..:)))pavakari eisiu skynti braskiu , tai vat noreciau, kad visi pasivaisintumete...nes jos panasios i sirdeles, todel noreciau, kad prie tu sirdeliu butu visi ir Leta, Violla, Anonimas,mege,vienas, Veta, guru, Daluze ir visi kiti ,kuriu dar nepaminejau ...

Nina

2015-06-13 10:06

Rasa, pas mane du klausimai.
Rasei, kad esi vaistininke. Ar tiesa, kad raminanciuosius vaistus galima nusipirkti vaistineje ir be recepto, jei vaistininkei palieki daugiau pinigu?
Ir kitas. Kaip manai, ar krikscionis gali tureti depresija????

violla

2015-06-13 08:06

Geriau padaugint, negu nieko neturėt:). Tegu, daugina žmonės.. O va kiti, save net baugina.. hm, nežinau kodėl. Sukrėtimo reikia?:)

Nesigramzdinkit į vidinį pasaulėlį per giliai, o tai dar neiškilsit į viršų: ten gilu ir klaidu:)

Saulės šiandien nėra! Oi, kaip nyku..

Roberta

2015-06-13 06:06

Aš tai nebijau mirties. Bijau beprasmio, nelaimingo gyvenimo.Noriu jo pilnakraujo, džiugaus, skaidraus.Kančios nebijau. Jei ji prasminga, bet bijau kančios dėl tamsumo savo, neišmanymo, susipainiojimo,kvailumo

doppelgänger

2015-06-12 22:06

Tebūnie, neatsiprašau:

www.youtube.com/watch?v=Ww9JS8dJ9fY

zunda

2015-06-12 22:06

Mei ir D

Ir ko jūs čia taip atsiprašinėjat vienas kito? Kad klausot skirtingą muziką? Dėl skonio nesiginčijama.

Va, klausau ir žiūriu štai ką www.youtube.com/watch?v=9f06QZCVUHg, ir galvoju, kad su kipšu sudaryčiau sandėrį (jei tik jis būtų toks malonus ir man pasiūlytų), kad dar nors kartelį gyvenime galėčiau taip pasiausti.

Jums tokia muzika nepatinka? Bet vis tiek neatsiprašysiu :)))

Saldaus miego.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 15 ir 0 svečių