vida

2015-06-21 11:06

grasina ir man. buvo ir peilis prie gerkles ir pistoletas nutaikytas ir drabuziai supjaustyti ne uz ka. baisuoklis. ramesnis kai jau ne eina , o ropoja ir tai dar saukia gerkle paleides. nebejauciu jam nieko tik gailesti ir kalte kad jo visai nemyliu. man reikia psichologo

Dovile

2015-06-20 13:06

Labai idomu buvo paskaityti visu nuomones ir su dideliu skausmu skaitau apie moteris gyvenancias su alkoholikais ir dedancias vilti,kad viena diena nebegers?!Manau,kad reiketu gerai susmastyti koki savo vyra pazinote,esant kokioms aplinkybems,kokioje seimoje jis augo ir t.t
As pati turiu dabar dideli sirdies ir galvos skausma,kadangi mano mama patevio dek patapo alkoholike...
Motina mano budama nescia su manimi praradao mano teti-savo vyra autokatastrofoje pries 28 metus.Mano seneliai-mamos tevai prieme mus su mama is karto po gimdymo namu,veliau motina vaziavo i Vilniu mokintis ir gyventi,as augau iki 5 metu pas mociute ,kartais aplankydavau mama ar ji mus,bet atsimenuja kaiprdquo;nepazystama moterirdquo;,kuri iskrisdavo ir isskrisdavo i mano vaikiska gyvenima,tuo metu buvau vaikas ir maciau tame tik gera:)
Veliau man atvykus i vilniu pas mus vis dazniau uzsukdavao vyras,kuri vadinau dede,kuris lygtais dziuginio mane ir mama,tik kartai buvau priversta eiti i lauka ir po to matyti verkiancia mama,bet vaiko galvoje nesisuka gi realybe,tai va gyvenau taip iki 8 metu,kol mam pagimde broli,nuo taip vadinamo patevio,kuris susirado sau dar kita teta ir gryzdavo namo su kvapu,saukimais ir kumsciais,guledavau lovoje ir bijodavau,kol neissekdavau ir uzmigdavau..
Veliau patevis daznai nedirbdavao ir visa savo laika leisdavo dauzydamas ir dresiruodamas mane,o mam i tai nieko nesakydavo-as tapau atpirkimo ozka ir seimos priesu.Kartais isikisdavao mociute,bet mama vaidindavo kad ji pries patevi lygtais isvarydavo ji pusei dienos kad gautu mociutes finansini palikyma,zodziu...
Pasakoju sia visa istorija tam,kad suprastumete,kad gelbedamos savo vyra alkoholika,negelbejate savo vaiku,esate depresijoje ir galu gale pabaiga jusu gyvenimo beveik nuuspejama;
Dabar mano motinai 56 is buhalteres,ji nusileido iki valytojos pareigu,daug kartu buvo isprasyta is darbo,nes prisistatydavo su kvapeliu,su savo motina ji nebesneka jau 2 metus,teva savo-seneli praeitais metai isvare lauk ziemos metu 84 metu zmogu vaziavusi pas ja 350 km.,as jau 6 metai nebegyvenu Lietuvoje ir 2 metai nebeskambinu girtai motinai ir neklausau jos paistalu,brolis po kol kas gyvena su motina,bet islaikau as ji ir jis su ja visiskai nesneka,kaip ir su savo tevu,kuris parazituoja pas mus namuose ir dabar jau girta motina ji dauzo inirsio metu va taip.
Taigi nemanau,kad mano papaskota istorija pakeis daugelio zmoniu nuomone ar gyvenima,bet galiu pasakyti nesakau savo mamai uz nieka aciu ir nesmerkiu,nes ji nebeturi nieko sventesnio uz buteli alaus ir vyno.
Papasakojau tik minimuma,nesnekant apie apsislapinimus lovoje,miegojmus laiptinese,tuscia saldytuva,geda pries kaimynus ir draugus ir tikrai apie sia problemia zino tik keli zmones,nuo visu kitu slpeiu nekvieciu pa ssave i sveciu ,brolis taip pat matydamas girta miegancia motina lauke ar laiptineje eina pro sali... Va tokia rutina be pabaigos.

Marina

2015-06-20 08:06

Ir ka mielos pasnekoves -perkaitot?nekas nepriejna prie kompo?Gerai ,jei viskas gerai , o mes pripratom kai mums gerai ,tai nesidalint savo dziaugsmu.As laukiu isvykos i Sventoja i AA stovykla.kas bus tuo metu toj pusej-prasom prisijungt-bus tikrai smagu!SEKMES IR GERO ORO

ona

2015-06-19 08:06

Gal kas žino, kada vaistinėse pasirodys vaistai nuo alkocholio?
baisu, kai tokių vaistų nėra

dalija

Cia buvo komentaras į Gurmanės 2005 06 06 pasisakymą

dalija

Visiškai pritariu, bet neturiu kur eiti... Aišku, kad neverta savęs aukoti.

dr

2015-06-16 09:06

man irgi pasirodė, kad atsakymas slypi pačiome laiškelyje.palik abu, pradėk gyvenimą iš naujo su dukrele.ieškok tikros meilės.o gal tiksliau-lauk, neieškok.nemėtyk savo gyvenimo nevertiem vyram.nes tu atsakinga ne tik už save.geriau gyvenk viena, nei su silpnais vyrais.moteris turi ugdyti savo asmenybę, o ne tikėtis to iš vyrų.kai būsi pati savaime stipri irlaiminga, atsiras ir tavęs vertas vyras.stiprybės ir drąsos linkiu.

zuzana

2015-06-16 08:06

Ačiu.kaip pasielgtum mano vietoj?

zuzana

2015-06-16 08:06

Ačiu.kaip pasielktum mano vietoj/

debeselis

2015-06-15 21:06

Nuoroda i anoniminiu alkoholiku tinklapi:
anonalko.puslapiai.lt/

Grįžti į

Dabar prisijungę