Nina

2015-06-28 16:06

anonimui. o kaip ismokti gyventi, kai esi jauna, o tavo gyvenimas jau baigtas? As nedepresuoju, bet man tiesiog baisu. O kaip jus tvarkotes?

inga

2015-06-28 09:06

taip as pritariu Zn,geiau isvazuokit uz tuos pinigelius y reabilitacija tai ir pasigydysit ir pailsesit,nes stebuklu nebuvo ir nebus is reklamos naudokite mane ir busite sveiki

zen

2015-06-28 09:06

yra tokia realybė -žmogus turi liga ,šiek tiek pinigėliu ir kapstosi per gyvenima toliau .bet pasiskaito tokius straipsnius kaip mečislavo ir aklai pasineria į sveikatos stiprinima ,nežiurint ,kiek tai kainuos .galiausiai atsipeikėja ir supranta ,kad sveikata nepagerėjo /o kartais ir pablogėja/,o pinigėliai ,skirti tolimesniam gyvenimui ,nuejo vėjais .tuomet sveikata dar pablogėja .nesakau ,kad reikia nuleisti rankas ,bet į avantiūras leistis ...na čia kiekvienas nuspres pagal save .man irgi dažnai siuloma įvairūs metodai ,bet ,patikėkit, visais stebuklingais metodais nusivyliau jau seniai .visiems stiprybės.

Mindaugas

2015-06-27 15:06

Kiek sitas smegenpllovis kainuoja?Baikit juokus mecislovai

lina

2015-06-25 09:06

man irgi aktualu sanatorija ir egzistuoja. tokia pati problema,kaip raso as.Man irgi pasiule pavasari, bet as paprasiau vasarai kelialapio,tai visai negavau. va taip bet as nepasiduosiu

vi

2015-06-24 20:06

Labas, visiems, nusivylusiems. Turekite vilti ir kantrybes ieskant atsakymo. Rekomenduociau paskaityti Andrew Weil knyga rdquo;spontaneous healingrdquo;, kaip organizmas gali isgydyti visas ligas, nes taip mus Dievas sutvere, jei negadinsime to vaistais, kurie yra labai toksiski ir duoda stiprius pasalinius poveikius. Tai labai populiarus amerikieciu siuolaikinis gydytojas, baiges Harvarda. Is tikruju, kodel diskusijose nedalyvauja gydytojai, ar todel, kad daug metu negali pasakyti, kad tai isgydoma? Skaitykit Vyduna , pradzioje rdquo;Nepazistamas Vydunasrdquo;, kur autorius Antalkis pasakys, kad galima isigydyti ir vezi ir dziova ir...manau viska. Randu amerikieciu internete, kad raso zmones issigyde ir IS., tik ne tais vaistais, kuriuos siulo farmacijos pramone. Gydytojai apie tokius isgijimus nenori net girdeti, cia Amerikoje, labiausiai, nes tai pacientai visam gyvenimui, taigi, pinigeliai...

inga

2015-06-24 10:06

as buvau balandy sanatorijoje.ir nieko ten sudetingo,nuejau pas savo seimos gydytoja ir pasakiau kad man priklauso kelialapis ir noriu pasigydyti,tada as is kauno gydytojos neurolog parveziau prasyma kad siustu.nes poliklinikoj as neinu pas savo neurologe,tada mane semos gydytoja pasiunte pas reabilotologe,ten 3d ejau y proceduras,ir poto ji parase komisijai lapa kad isvazuot,ir isvaziavau lb greit gal po savaites

as

2015-06-24 09:06

Neaisku kaip, nes kelialapius jis tik pasiulo,o rebitologas atsako, kad kelialapiu nera. bet aciu uz patarima

Nina

2015-06-23 11:06

aciu, kad man atsakete. tikiu, kad viskas bus gerai, kad regejimas atsistatys ir vaiksciot bus geriau. Bet dar man po svenciu zada daryti funkcija. Esu baile, taigi ir vel bijau. Ar butina ta fumkcija?

as

2015-06-23 09:06

kaip papulti i sanatorija?kokiu reik imtis zygiu gal kas zinote?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 12 ir 0 svečių