guru

2015-06-26 07:06

Gal tai buna todel,kad truksta zodziu-rdquo;galbutrdquo;,rdquo;mano asmenine nuomonerdquo; ir t.t.

Roberta

2015-06-26 06:06

Labai protingai parašei, filologe.

Vienas

2015-06-25 20:06

Tokia mintis atejo ,kad cia yra blaivykla(musu planeta).Kai visiskai prablaivesim-paleis namo..)

zunda

Oi, taigi kaimynas visus taip niekina, kad nepasirašo, neturi vardo, tai kaip čia dabar pats anonimu patapo. Pritrūko fantazijos naujam vardui sugalvot? :)))

zunda

Esu linkusi visur ieškoti teigiamų, pozityvių dalykų. Visada labai atidžiai perskaitau tai, kas parašyta, kad suprasčiau net ir tai, kas žodžiu neišreikšta. Ir, manau, kad man tai sekasi.
Pasikartosiu, bet primygtinai brukamų kažkieno išgalvotų frazių, dar ne tuo adresu, netoleruoju.
O dėl to, kad apsimesiu tokia, kokia nesu, rašysiu tik saldžius, bet sumeluotus žodžius, tikrai netapsiu laimingesne. Laimingas žmogus būna tada, kai nekonfrontuoja su savo sažine.
Manau, kad tie, kurie jau senokai šiame forume, prisimena, kad aš lygiai taip pat aršiai gyniau savo teisę atsiprašyti, kai žinau, jog esu neteisi.
Taip pat drąsiai galiu parašyti AČIŪ viollai, D, vi, ir kitiems, kurie jau nebeparašo.

zunda

2015-06-25 19:06

viollai

Pratęsiu tavo mintį...bet įmanoma.
Jei liga neatima blaivaus, loginio mastymo, viskas įmanoma. Galima kartais pabūti silpnai, paverkauti, bet tai negali tapti kasdienybe. Liga atėmė iš manęs judėjimo laisvę, bet nesileisiu, kad paverstų visiška neigiamų emocijų auka.

Roberta

2015-06-25 16:06

nors paprastai tą laiką sau žmonės vieni vadina pvz. nuėjimą į kosmetikos kabinetą, kiti laiką, skirtą jogai ar meditacijai, kiti darymą tik tai, kas PATINKA, o ne tai, kas BŪTINA, REIKIA, PRIVALU.turbūt tai ir yra Teisybė:)) Nes juk kai lekiam, darom griūdami tai, kas Reikia, tai dažnai nelieka to Aš, lieka tik varžtelis. Ale, kur bezdėsies, kad tai privaloma.Laimingi tie, kurie to išvengia. Beje, liga irgi gali būti viena iš išsisukimo nuo to Reikia būdų.Kartais patogiau yra sirgti negu kovoti visuomenės išsilaikymo lauke:))

Roberta

2015-06-25 16:06

kažin, ką reikštų ta valanda sau? Man kažkaip atrodo, kad visos valandos sau, nes ką darau, vis tiek darau dėl savęs. Dirbu, kad kažką mokėčiau, gebėčiau, gaučiau pinigų, kad išlaikyčiau šeimą, save, namus, pramogauju irgi dėl savęs, kad pajausčiau kažkokį kitą potyrį, kažkuo domiuosi irgi dėl savęs, kad būtų įdomiau gyventi, nervinuos, liūdžiu, kenčiu irgi dėl savęs-kad atrasčiau, patirtį turėčiau ir pan.

giedre

2015-06-25 13:06

Sveiki visi persikraustę į naują puslapį:) Kaip čia spalvinga ir šviesu.Tikiuos ir ligos visiems sumažės:)

JONAI,be Neuromedos,dar viena Psichinių ligų klinika yra Kaune-NEUROSVEIKATA.Čia centre,Donelaičio g. Jei norėsi,parašysiu telefoną.

zunda

2015-06-25 12:06

O aš nesu tokia atlaidi sakantiems ar rašantiems netiesą.
Man nepatinka, kai nepažįstami žmonės aiškina kaip gyventi, kaip gydytis.
Man nepatinka, kai rašo, kad iš tingėjimo nedirbu.
Man nepatinka, kai girtuoklių posakius taiko sergantiems rimtomis ligomis.
Man nepatinka, kai rašo, kad aš ne pati sprendžiu savo problemas, o laukiu kažkieno malonės.
Man nepatinka, ....dar daug kas nepatinka, todėl visada prieštarausiu tokiems rdquo;pasaulio teisuoliamsrdquo;.

Ir čia visai ne pykčio proveržis (nors kai kam taip atrodys), tai mano pozicija, tokia ji buvo ir bus.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 8 ir 0 svečių