kamile

2015-07-01 11:07

ar padeda vaistai nuo depresijos

sveikas

2015-07-01 09:07

Prieš dešimt metų mano žmona kentė nuo panašių panikos priepuolių, prasidėjusių po gimdymo. Ilgai gydėsi pas žinomus Lietuvos gydytojus. Diagnozė - vegetatyvinė distonija. Deja, medikamentinis gydymas mažai padėjo, šalutinis jų poveikis dar pridėjo...Išbandėme hipnozę, bet ji buvo atliekama, mano požiūriu, labai nekvalifikuotai, atmestinai, nesigilinant...
Metėme viską. Vaikams pasamdėme auklę, žmona ėmėsi darbo, pradėjome daugiau judėti - visos bėdos greitai dingo. Regresija yra, nes besaikis vaistų vartojimas (kartu su nuolatiniu nervinimusi) pažeidė skrandį, būna blogai kartą metuse, bet tai ir viskas.

debeselis

2015-07-01 07:07

Sveiki. Kaip visi laikotės? Vot ir aš grįžau po trumpų atostogų. Matau lankančiųjų forumą nedaug, nesimato nei Viltės, ašaros, Virgos ir daugelio kitų, turbūt ir atostogaujate, o gal skaitote ie nerašote... Nieko tokio ateis ruduo ir mes vėl visi sugrįšime į šį puslapį.

grazina

2015-07-01 06:07

Parekomenduokite labai prasau, neapsisaukusi bionergetika, labai reikia kaip paskutinio siaudo. Daktarus apejau ir tonas vaistu isgeriau. Man baisi depresija, zinau, kad paskutine viltis. Gal kur Vilniuj, Kaune ar bet kur. Gal kas zinote? Kur ieskoti, as labai viliuosi. Dekingiausia is anksto, is sirdies.
Kazkas nevaldomo darosi, nerandu pagalbos, o gal ir nebus ;(..............

audra

2015-06-30 21:06

Ar depresijos gydymui galima taikyti homeopatinius vaistus

zunda

2015-06-30 20:06

kaimynui

Visada rašau tik gerai apgalvojusi, todėl ir rašau savo mintis tik apie tai, kas ir kaip čia parašyta. Juk aš net nežinojau, kad ir tu gailiesi, jog negali avėti aukštakulnių, nežinau kuo tu sergi, ar visai nesergi. Nesu linkusi lįsti į žmogaus asmeninį gyvenimą net realybėje, o čia juo labiau.
Bet pasilieku sau teisę pasišaipyti iš to, kas čia rašoma. Ir kiti turi teisę juoktis, kai aš ką nors kvailo parašau.

violla

2015-06-30 19:06

Labas vakare:)

zunda

2015-06-30 19:06

Kaimynėli mieliausias, Mei klausė :

kaimynas,
o kaip jūs gyvenat, kaip sveikatėlė (ir fizinė ir dvasinė).. kaip pakito.. ?

tai kodėl jos klausimą nukreipi man? Net tamsta turėjai suprasti, kad aš negaliu atsakyti. Mes nepažįstami.

O dėl mano tvirtos nuomonės, tai tamsta teisus. Ją galima pakeisti tik tvirtais argumentais, kartais taip ir atsitinka.
Nesupratau žodžio "visazynė" reikšmės, gal čia koks naujadaras, reiks rytoj pasidomėti.

jo

2015-06-30 12:06

Jo- norėti nedraudžiama. Jo- visi iš pavydo mira...jo-visi įstatymai norus saugo..

megė

2015-06-30 09:06

Cia tiek daugrsquo;rsquo;praeiviursquo;rsquo;......net keista...bet ir jum vietos uzteks,nesiparinkit.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių