virga

2015-07-02 16:07

moterys atsibuskit!kam Jūs aukojat savo gyvenimus,juk jis tik vienas!mano mama kažkada metė girtuoklį vyrą ir aš esu labai laiminga,nors užaugau be tėvo,pragyvenom,prasimaitinom ir turim puikią buitį.Užjaučiu,bet nesuprantu,nors esu tikinti

Maja

2015-07-02 12:07

Sveika ,Marina Taip aš antra diena dirbu Vakar nie
kaip nepavyko jūsų rasti Kažkaip per tris savaites
pamiršau ku kas Atostogos šiltos,smagios Na atosto
gos visada gerai Nes aš dirbu 30 metu tam paciam
kolektyve ir man per metus daėda visi Aišku daug
kas pasikeitė per ta daugybę metų dau kas isėjo,nu
mirė, bet visvien man atostogos, atsijungimas nuo
visų lyg saulė,dangus,vanduo Na apie gerimą galiu
pasakyti tik tiek dar nelaikas dar neatėjo ta diena Du mėnesiai blaivybės o tada iki visiško
nuvaikėjimo dvi savaitės Va norėčiau per išeigi
nes kur nors nuvažiuoti gAL TU VAŽIUOJI Į kokias
sodybas čia netoli ?

Marina

2015-07-02 10:07

Sveiki,brangus pasnekovai!Ar jau sugrizot is atostogu?Nuo ketvirtadienio iki sekmadienio buvau AA stovykloj,labai puikiai praleidau laika su vienu trukumu-mego stigius,nes eidavau megot 3 val,o pries 8 jau pirmas puodelis kavos.I jura ilindau paskutine diena ir tai nesimaudziau,o tik pavaidinau,o siaip net nesideginau,kiek pagavau saules-tiek ir uzteko.Vida,kaip tu laikaisi?Kaip Maja pon atostogu?Gal vyrai nebegeria ir nudvese kaip muses nuo karscio?SEKMES

Marina

2015-07-01 12:07

Jonai,cia yra geras zenklas,kad jau turi nora negert,kuriam mieste gyveni?

levas

2015-07-01 12:07

Po pusmečio vėl aplankiau šį forumą.
Lyg ir nieko naujo...
Tos pačios bėdos :(
Čia daug kalbama apie alkoholikų gydymą.
Mano manymu, jokie gydymai nepadės kol pats alkohlikas NEPANORĖS.
Taigi svarbiausia, kad žmogui atsirastų motyvacija keisti gyvenimo būdą-gydytis.
Jei kas turi įdėjų, kaip motyvuoti alkoholikus gydytis, tai šiame forume jos būtų labai reikalingos.
Dėl gydymo:
Mažai išreklamuotas biostimuliacijos metodas (www.neurovita.lt)yra gana veiksmingas. Labai svarbu, kad gydantis šiuo metodu, pašalinamos ir rdquo;gretutinės ligosrdquo; depresija, neurastenija.
Pats naujausias metodas - alkoholizmo gydymas... alkoholiu.
Metodo esmė: alkoholiko organizme privalo būti tam tikras kiekis alkoholio (jo savyje turi ir patys didžiausi alkoholikų priešai:), tik mažiau.
Klinikoje, arba namuose, grietai prižiūrint artimiesiems (pačiam gydytis deja negalima - galima rdquo;užsikabintirdquo;, perdozavus), kiekvieną dieną skiriama tam tikra maža (nuo kelių iki keliasdešimties g. - parenkama individualiai)alkohio (alaus, vyno, brendžio) dozė. Dažniauiai su maistu (maiste). Tokiu būdu alkoholiko smegenys gauna joms BŪTINĄ alkoholio dozę ir žmogus rdquo;nebepsichuojardquo;/nebeužgeria.
Deja, negirdėti, kad šis metodas būtų taikomas Lietuvoje.
Dar vienas dalykas:
Gyvenantys su alkoholiku artimieji privalo LABAI GERAI IŠMANYTI ŠIĄ LIGĄ.
Nebūnant alkoholiku, dažniausiai sunku suprasti jo elgesį ir tai kas tą sąlygoja. Todėl primygtinai siūlyčiau gilintis į jūsų artimo žmogaus ligą. Domėkitės. JŪS PRIVALOTE ŽINOTI APIE TAI TIEK PAT KIEK GYDYTOJAS ARBA DAUGIAU.
Turint žinių atsiras ir sprendimai.

Adele

2015-07-01 11:07

Jonai, kiek tau metu? ir kiek metu tu jau geri pastoviai?

jonas

2015-07-01 11:07

as ziaurus pijokas..padekit!!!!

dalija

2015-06-28 08:06

Aleksandras Solženycinas rašė:
"Kad viskas būtų taip paprasta! Jeigu blogi žmonės kažkur klastingai darytų vien blogus darbus, tada tik reikėtų atskirti juos nuo likusiųjų ir sunaikinti. Tačiau skiriamoji linija tarp gėrio ir blogio išvesta kiekvieno žmogaus širdyje. Bet kas gi sutiks nakinti dalį savo širdies?"

dalija

2015-06-27 07:06

Gal is tiesų taip ir yra? As susikūriau sau pasaulėlį tarp knygų ir eileraščių, kad pabegti nuo realybes??? Susimąsčiau....Turbūt taip ir yra. Tik del verkšlenimo nesutinku:) Aš neverkšlenu. O čia pasisakiau tik todel, kad pasidalinti patirtimi apie gydymo būdus, kuriuos mes naudojom:)

Nedas

2015-06-27 07:06

Nemanau, kad išeiginių dienų skaičius čia kažkuo dėtas. Tuomet būtų paprasčiausia spręsti problemą: dirbkime be išeiginių ir nebus kada gerti. Jei ir taip būtų, manau, tada alkoholikas kartais ar nuolat (kaip dauguma ir dabar daro, nes trūksta darbo jėgos) gertų darbe. O kita vertus, kuo čia dėti visi kiti normalūs žmonės, kuriems būtų sumažintas poilsio dienų skaičius?

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečių