2015-07-03 11:07
Sveiki. Esu 22 metų studentas iš Kauno. Turiu rimtų bėdų su stuburu. Vaikystėje jis buvo iškrypęs, bet kai neskaudėjo, tai nelabai ir į galvą rdquo;ėmiaurdquo;. Lyg nustatė Osteochondrozę, ar panašiai kaip ji skamba.. O prieš 4-5 metus prasidėjo skausmai, ir gana nemaži.. Šiaip namie dažnai tekdavo kilnoti sunkumų, todėl manau, kad tai galėjo įtakoti skausmų paūmėjimą. O šiuo metu daugiausiai skauda stuburo apačioje. Apie didesnio svorio pakėlimą, ar darbą pasilenkus, tai jau ir kalbų net nėra. Kai pvz., paminėsiu, vien tik pakėlus, panešus kokį sunkesnį maišelį prekių iš parduotuvės, iš karto stuburo apačioj dideli skausmai apima. Būna ir tokių dienų, kad iš skausmo guluosi tiesiai ant grindų, kad tik jis bent kiek sumažėtų :(Lankiausi porą kartų ligoninėse, bet kaip bebūtų liūdna, kai kurie gydytojai retai kada supranta ligonį. Liepė šviestis rentgeną, bet logikos ribose, manau daugelis suprantate, ir ne vienas gydytojas sakė, kad iš rentgeno foto nieko nenustatys, jei yra rimta liga, juolab išvarža.. O kad man išvarža, tai čia 99 proc. garantuotas. Kas gali būti, jei nepadeda jokie vaistai,jokie tepalai. Buvo kartų, kad naktimis neužmigdavau.. Tada teko leistis Neurorubinrsquo;o, Diclacrsquo;o ampulių. Tačiau tai tik laikinas dalykas, be to, ir kenkia organizmui, kepenims. Jokie Fastum Gel, ar šaldantys tepalai nenumalšina man skausmo. Gal galėtumėt kas papasakot apie šią rimtą problemą. Jei kam buvo išvarža,kokius simptomus jautėt, kaip nustatė, ir panašiai.. Būčiau labai dėkingas. Lauksių atsakymų. Esu jaunas, gyvenimas dar prieš akis, nesinori, kad kas blogo nutiktų, o juk stuburas, ne juokas - turbūt 2 vietoje pagal svarbumą, po širdies. Reikia greičiau nustayti diagnozę bei gydytis. BŪTŲ MALONU SULAUKTI IR GYDYTOJŲ PATARIMŲ, NURODYMŲ. IKI.