zina

2015-07-14 07:07

Gal galiu gauti issamesne informacija apie naujus vaistus nuo IS ir kur ju gauti ar tuos vaistus rekomenduota gydantys daktatai?

zina

2015-07-14 07:07

Gal galiu gauti issamesne informacija apie naujus vaistus nuo IS ir kur ju gauti ar tuos vaistus rekomenduota gydantys daktatai?

zilvinas

2015-07-14 05:07

sveiki.grizau as is tu kliniku,hormonu privarytas,nu o ka daryt,pasibaige rankos tirpimas,matyt padejo,tik bus dabar matyt ka kita sugadins.gydytojos klausiau gal baikt man leistis interferona,baik tu sako juokaut,keturius metus as leidziuos,nu ir dar vaikstau.pamaciau kitu ligoniu,liga nustatyta pries du metus,bet jau sunkiai jiems.reikia dabar susiimt su mityba.nu sekmes,kepam toliau

Renka

2015-07-13 20:07

Gal galite patarti kur galeciau nusipirkti cerebrum compositum leidziamu injekciju?Kiek teko girdet lt.ju nera pirkti,ar tai tiesa?

Johnas

2015-07-13 19:07

Smagu, kad viskas gerai:-)

Johnas

2015-07-13 14:07

Ups.. atsiprasau jei kazkas pykti pradejo del mano pasisakymo apie vaistus:-) As tiktai parasiau kaip man su tais vaistais sekesi ar nesiseke, ir tikrai neturiu nieko pries tuos kam tie vaistukai tinka. Nera juk liga visiems vienoda tai ir atrandam kas geriausia mums tinka.. Taigi man geriau patiko gyventi be chemijos.. O gal tik laiku nespejau prie to gydymo? Gyvenu su IS jau vienuolika metu, o betaferona gavau tik pries tris..

auris

2015-07-13 09:07

Durniu laivas plaukiantis i prazuti. Tokiems klipatoms(kAI KURIE DAR IR DVASIOS UBAGAI)TIK KALIO CENIDO IR VISA PROBLEMA BUTU ISPRESTA. GEROS DIENOS SKLEROTIKAI

as

2015-07-12 18:07

TAME PUSLAPYJE VISI LABAI PROTINGI.O JEI PARASAI KOKI LAISKA TAI KAI GAUSI ATSAKYMA TAI BAISU NEZINAI KA IR GALVOTI.DAR PASIULO PASKAIKYTI SAVO NUOMONE.BET NESUREIKSMINU TOKIU DALYKU.SVARBU KAD GERAI JAUCUOSI O NORISI KITA KARTA KASKA PARASYTI .SEKMES

Vytas

2015-07-12 16:07

Manau, turiu svarbesniu minciu negu tas tuscias ir kvailas ( visom reiksmem) pyktis....manau cia uzeinu tik pabendrauti su likimo draugais ir pasisemti geru emociju...kaikurie cia raso kad susipykti su kitais ar siaip,adrenalino matai mazoka:))))))))))

valentina

2015-07-12 14:07

druskininkuose padare stuburo magnetini ir rado 1cm išvaržą .NORS PRIEŠ 2M jau operavo .TAI VA KAIP BUNA AS DAR GALVOJAU,kad nuo ISbet man gydytoja sake kad nuo is taip neskauda.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 11 ir 0 svečių