guru

2015-07-17 16:07

Kaikurie rytu isminciai teigia,kad einant dvasinio tobulejimo keliu butina kontroliuoti net savo sapnus.

violla

Tik rsquo;mano patirtisrsquo;-nereiškia, kad aš tuo visu galėjau ar galiu pasinaudoti. Va, už tai ir gaila. Žinau, ką daryčiau, kur kreipčiaus paslaugų, bet deja..apie šimtus kalba nevyksta. Ir tūkstantis-ne vienas ir ne trys.

violla

Mano patirtis: daug galima sveikatos už pinigus nusipirkti. Dabar yra didžiulis pasirinkimas naujų ir efektyvių gydymo metodų, brangių vaistų ir kitokių terapijų, masažų, gydyklų-sanatorijų ir t.t. Aš nekalbu apie visai nepagydomas ligas. Bet ir pačias sunkiausias galima aplaužyti, pasidaryti gyvenimą kokybiškesnį. Ir ne apie milijonus kalbu. Bet eiliniai mirtingieji-dirbantys, daugiau-mažiau uždirbantys, daug ko negali sau leisti. Dirbu toj srity ir matau tas galimybes bei rezultatą. Reikia tų pinigų. Tik apie nulių kiekį gale- kita kalba. Nesuprantu ir aš tų, kuriems perkasi salos, dvaro rūmai, jūros pakrantės ir kt. Jei kas parduotų, tai pirktų ir Raudonąją jūrą ir Egipto piramides, gal ir Sacharą...Va, čia jau liga-manija. Nesuvokiu, kuriem velniam tiek viso šito. Kaip ir Romanovui laimėti šokių 10-ką:))

Leta

2015-07-17 15:07

Kaip aš suprantu, visi geriausi, žmogiškiausi dalykai - meilė, kūryba, intuicija ir tt, auga ant sąmoningumo (=savęs kontroliavimo) ir nesąmoningumo ribos. Visiškas savęs kontroliavimas paverčia robotu, o visiškas nekontroliavimas - bepročiu.

violla

2015-07-17 15:07

Va jau tokį karštį, aš beveik nepakeliu. Žvėriškai skauda galvą, migrena. Džiaugiuosi, kad šitie karščiai tik trumpam, išstudijavau savaitę į priekį. Negalėčiau turistauti, kur karštis virš 30 ir daugiau. Nukrisčiau kaip išsunktas skuduras. Laukiu vakaro, kai bus galima ilgai sėdėti ant akmens tarp gėlynų, užsikurti ugnelę. Net Leopoldą išsikviečiu palei kompaniją:)
Laikykitės, gerkit šalto vandens. Arba - alaus:)

vi

2015-07-17 14:07

Išties karšta. Bet būna ir blogiau, tad jaučiuosi gan normaliai.
Prieš porą metų antrą nakties išlindau iš lėktuvo Larnakoje ir pasibaisėjau, koks karštis tvoskia nuo lėktuvo turbinų. Bet turbinos buvo ne prie ko. Tiesiog ten nakčia atvėsdavo iki 35, o dieną pavėsyje galėjai pasimėgauti 46 laipsniais. Kiekvieną sykį išėjus iš pastato, papuldavai į orkaitę, ir negalėdavai patikėti, kad šitaip, aplamai, gali būti, ir netgi jau yra...

doppelgänger

2015-07-17 13:07

Keista diena. Mirštu nuo karščio. Norėčiau pasinert į jūrą, kad ir su geltonu povandeniniu laivu:)

www.youtube.com/watch?v=A7F2X3rSSCU

guru

2015-07-17 11:07

Nera didesnes laimes uz visiska ir viso saves savikontroles.

Naujoke

2015-07-17 10:07

mano pajamos virsija islaidas - nei as laisva,nei laiminga ir su malonumu grizciau i tuos laikus,kai gyvenau rdquo;nuo...ikirdquo; iskaitant ir nuolatini laiko trukuma

debeselis

2015-07-17 10:07

Kad jie suteikia laisvę, taip, bet galima labai puikiai ir gražiai gyventi su minimaliomis pajamomis ir džiaugtis gyvenimu ir būti laimingiems.

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių